Üniversite öğrencisini öptü, tutuklandı

Adana'da, bir üniversite öğrencisini durakta beklerken öpmeye çalışan sanık ağır cezada yargılanmaya başlayınca, ilk duruşmada tutuklandı.

Üniversite öğrencisini öptü, tutuklandı
Üniversite öğrencisini öptü, tutuklandı
GİRİŞ 04.04.2013 14:10 GÜNCELLEME 04.04.2013 14:10

Edinilen bilgiye göre, olay, 10 Mayıs 2012'de, merkez Seyhan ilçesi, Sakarya Mahallesi D-400 karayolunda bir durakta meydana geldi. İddiaya göre, üniversite öğrencisi E.Y., okula gitmek üzere durakta dolmuş beklemeye başladı. Bu arada madde bağımlısı T.B. kızın yanına gelerek, "Benim kız arkadaşım yok, senden çok hoşlandım. Benimle arkadaş olur musun" diyerek kızı öpmeye çalıştı. Bunun üzerine E.Y., sanığı reddetti. Aldığı cevap üzerine sinirlenen T.B. kızın boğazını sıkarken, kızın bağırması nedeniyle olay yerinden kaçtı. Sanık daha sonra polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi. T.B. önce tutuklanarak, 'cinsel saldırı, basit yaralama ve hakaret' suçlarından hakkında 7.

Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. "Çok pişmanım. Kendisinden özür diliyorum" diye savunma yapan sanık T.B. tahliye edilirken, E.Y. de ruh sağlığıyla ilgili rapor aldırılmak üzere hastaneye sevk edildi. Sonraki duruşmada ise hastaneden, 'E.Y.'nin yaşadığı olay sebebiyle ruh sağlığının bozulduğu' yönünde rapor verilince, asliye ceza mahkemesi hakimi, görevsizlik kararı vererek dosyayı ağır ceza mahkemesine gönderdi. Yargılamasına, 14 yıla kadar hapis cezası istemiyle 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilen sanık, "Uyuşturucu bağımlısıyım. Bu olay olduğunda ben kendimde değildim. Olayın nasıl olduğunu hatırlamıyorum" dedi.

Sanığın, "Seninle tanışmak istiyorum. Sevgilim olur musun" diyerek sarılıp öpmeye kalkıştığını belirten E.Y. ise, sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. E.Y. asliye ceza mahkemesindeki ilk duruşmada ise, yaşadığı olayın etkisiyle gözyaşlarına hakim olamamıştı. Üniversiteli E.Y., olay anını şöyle anlattı:

"Yanıma gelerek arkadaşlık teklif etti. Kabul etmeyerek uzaklaşmak istedim. Belimden sarılarak dudağımdan öpmeye çalıştı. Kurtulmak için kendimi yere attım. 'Seninle yatmak istiyorum, sevişmek istiyorum' gibi sözler söylemeye devam ediyordu. Kalkıp, tekme attım. Bu kez de boğazıma sarıldı. Çevreden görüp yardıma gelenleri görünce de kaçtı." Mahkeme heyeti, E.Y.'nin yaşadığı olaydan dolayı ruh sağlığının bozulup bozulmadığı konusunda İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan yeniden rapor aldırılmasına, sanık T.B.'nin de suçun niteliği ve mevcut delil durumuna göre tutuklanmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor