Kız kardeşlerden kan donduran itiraf!

İzmir'de Bayraklı Polis Karakolu'na ellerinde tabancayla giden iki genç kız, "Bir kişiyi öldürdük" itirafında bulundu.

Kız kardeşlerden kan donduran itiraf!
Kız kardeşlerden kan donduran itiraf!
GİRİŞ 06.03.2015 00:21 GÜNCELLEME 06.03.2015 00:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İzmir'in Bayraklı İlçesinde iki genç kız Bayraklı Karakolu'na ellerinde bir tabancayla giderek, "Bir kişiyi öldürdük" dedi. İki kızın belirttiği adrese giden polis bir erkeğin cesedini buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İKİ KIZ KARDEŞ ADAM ÖLDÜRDÜKLERİNİ İTİRAF ETTİ

İzmir'de Bayraklı Polis Merkezi Amirliği'ne ellerinde tabancayla giden ve birinin yaşının 18'den küçük olduğu belirtilen iki genç kızın, öldürdüklerini itiraf ettiği kişinin kimliği belli oldu. Ayrıca iki kızın kardeş olduğu da anlaşıldı.EVDEN AYRILMAK İSTEYİNCE KAVGA ÇIKTI

Emniyet yetkililerinden edinilen ilk bilgilere göre tabancayla öldürülen kişinin Ferit D. olduğu tespit edildi. İsimleri açıklanmayan zanlı iki genç kızın, yaklaşık üç aydır bu kişinin evinde kaldığı, ayrılmak isteyince Ferit D.'nin izin vermemesi üzerine tartışma çıktığı, bu sırada ortada duran tabancayı alan kızların, Ferit D.'ye ateş ederek öldürdüğü iddia edildi. Cinayetin, Bayraklı Sevgi Yolu yakınlarında bulunan bir apartmanın ikinci katındaki evde meydana geldiği belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • hilal 9 yıl önce Şikayet Et
    İnsan okudukça ümidini yitiriyor neler oluyor aynı gün sadece bi kaç saatte 4 cinayet haberi okudum, hepsi bizim topraklarımız hepsi kardeş dediklerimiz
    Cevapla
  • Mehmet Yucesoy 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya eskiden ar vardi namus vardi. Ne oldu bunlara. Brezilya dizilerinden farkli degil memleket. Kim kimle yatiyor kalkiyor, ana nerde baba nerde? Ne oldu bizim insanimiza? Kimisi bir birini vuruyor, guc yetiremeyen zavalli gayri mesru cocuklari dogruyor. Bu mu insanlik? Bu memleket daha nice felaketlere gebe. Allah sonumuzu hayirli etsin.
    Cevapla
  • selim 9 yıl önce Şikayet Et
    Selim bu kızın ailesi yokmu
    Cevapla
  • Mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne fatkeder.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!