Üniversiteli cani doğurup çöpe attı VİDEO

Gayri meşru ilişki sonucu hamile kalan üniversite öğrencisi, Sakarya'nın Hendek ilçesinde TEM Otoyolu üzerindeki bir dinlenme tesisinin tuvaletinde dünyaya getirdiği bebeğini çöp kutusuna attı.

GİRİŞ 25.01.2010 17:00 GÜNCELLEME 25.01.2010 17:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

 Bir kadın tarafından tuvaletteki çöp kutusunda bulunduktan sonra hastaneye kaldırılan bebeğin köprücük kemiğinin kırıldığı belirlendi. Bebeğini çöp kutusuna attıktan sonra yolcu otobüsüyle Zonguldak'a gitmeye çalışan anne, Düzce Kaynaşlı'da jandarma tarafından yakalandı. Aşırı kan kaybeden anne hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nde okuduğu belirtilen 22 yaşındaki Aslıhan T., üniversiteden bir erkek arkadaşıyla yaşadığı gayri meşru ilişki sonucu hamile kaldı. Okulun yarı yıl tatiline girmesiyle birlikte İstanbul'daki ailesinin yanına dönen Aslıhan T., hamileliğini ailesinden gizledi. Bir süre ailesinin yanında kaldıktan sonra okuluna dönmek isteyen Aslıhan T. yolcu otobüsüyle  Zonguldak'a gitmek üzere yola çıktı. Yolda sancıları başlayan üniversite öğrencisi otobüsün mola verdiği Hendek ilçesinde TEM Otoyolu üzerindeki bir dinlenme tesisinin tuvaletinde kız çocuğu dünyaya getirdi. Kendi çabasıyla doğum yapan Aslıhan T., dünyaya getirdiği bebeğini tuvaletteki çöp kutusuna attıktan sonra yeniden otobüse bindi.

Bu sırada tuvalete giren bir kadın çöp kutusuna atılan bebeği buldu. Bebeği çöp kutusundan çıkartan kadın durumu tesis çalışanlarına bildirdi. Battaniyeye sarılan bebek tesise gelen ambulans tarafından Hendek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinde bebeğin köprücük kemiğinin kırıldığı belirlendi. Elbise giydirilen 3 kilo 250 gram ağırlığındaki bebek, daha sonra Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne sevk edildi.

Bebeğin hastanede tedavi altına alındığı sıralarda jandarmada bebeğini çöp kutusuna atarak kaçan anneyi yakalamak için çalışma başlattı. Tesisin güvenlik kameralarını inceleyen jandarma görgü tanıklarının verdiği ifadeler doğrultusunda annenin Zonguldak'a giden bir otobüste olduğunu tespit etti. Durumun Düzce Jandarma ekiplerine iletilmesinin ardından otobüs Kaynaşlı'da durdurularak anne yakalandı. Gözaltına alınarak Hendek ilçesine getirilen Aslıhan T. aşırı kan kaybettiği için ilçe hastanesinde tedavi altına alındı.

Dünyaya getirdiği bebeğini çöp kutusuna atan üniversite öğrencisi Aslıhan T. tedavisinin ardından adliyeye sevk edilecek. Hastanede küvöze alınan bebek tedavisi tamamlandıktan sonra Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınacak.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 4
  • WiTaMiN 14 yıl önce Şikayet Et
    yazık. Bu insanların yardıma ihtiyacı var, İslam terbiyesi ile eğitip bu durumlara düşmemek için tatlı dille mantığına hitap ederek anlatılması lazım, yoksa 2 gün sonrada kendisini vicdani rahatsızlığından dolayı bi yere attığı haberinini alır millet
    Cevapla
  • az bilen adam 14 yıl önce Şikayet Et
    müslüman geçinip insanların günahına girmeyin. haber kötü ama yapılan yorumlar dahada kötü.üniversite öğrencilerinin %50si diğerine göre %80i kürtajlıymış, bakire değilmiş vs.bunları yazanları inceleyin kesin ünv.li öğrenci fantazisi olduğu çıkar altından.hadi bu evlerinden uzakta savunması düşük kızlar,cahil ve ahlaksız diyelim.bunlara sürekli yan gözle bakan evsahibi,esnaf,öğretim görevlisi,okulda çalışan memuru,küçük şehrin kazanovası çok mu masum?leyleklermi getirdi o çocuğu
    Cevapla
  • mustafa bulut 14 yıl önce Şikayet Et
    çocuk. erdoğan yurtlardan birini islama hizmet ettiğini isbat için .bu mecbur annelere tahsis etsin ki o çocukların duasını alsın.hizmeti de vasfı da tescillenmiş olsun bu sayede.
    Cevapla
  • mehmet ali 14 yıl önce Şikayet Et
    doğuma değil doğurana şaşın insanlar. bu hayasızlık nasıl başımıza geliyor.30 yıl önce nişanlımızla elele gezemezken şimdi nasıl oluyorsa gayrımeşru birlikte yaşamalar,gayrı meşru çocuklar ortada mantar gibi çoğalıyor.çocuklarımızı adam gibi yetiştirdiğimizden eminmiyiz.Allah çoluk çocuğumuzun yolunu şaşırtmasın.kendilerini ve bizleri utanç verici durumlara düşürtmesin amin.......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza