Ardeşen'de silahlı çatışma: 2'si ağır 3 yaralı

Rize'nin Ardeşen ilçesindeki bir otelin giriş katında iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Ardeşen'de silahlı çatışma: 2'si ağır 3 yaralı
Ardeşen'de silahlı çatışma: 2'si ağır 3 yaralı
GİRİŞ 14.10.2010 20:29 GÜNCELLEME 14.10.2010 20:29

Alınan bilgiye göre, olay 18.00 sıralarında Atatürk Caddesi, Fatih Mahallesi, Hükümet Konağı karşısında bulunan inşaat halindeki Sidoma Otel önünde meydana geldi. Plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil ile söz konusu otel önüne gelen kişi ya da kişiler, otelin giriş katında bulunan Nizamettin Aytemiz (70) ve Saim Demir(55)'in üzerine ateş açmaya başladı.

Saldırıda otel sahibi Aytemiz, Demir ve otelin bulunduğu alanda büfe işletmecisi olan Mehmet Kutanis vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırının ardından saldırganlar, geldikleri araçla olay yerinden uzaklaştı. Olayda ağır yaralanan Aytemiz ve Demir kaldırıldıkları Ardeşen Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavilerinin ardından ambulansla Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer yaralı Mehmet Kutanis'in ise tedavisine Ardeşen Devlet Hastanesi'nde devam ediliyor.

Öte yandan Nizamettin Aytemiz'in 3 yıl önce Musevi işadamı Jack Kamhi'nin oğlu Hayati Kamhi'yi tehdit ettiği iddiası ile tutuklandıktan sonra bir süre cezaevinde kaldığı öğrenildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar