Motosikletle otomobil kafa kafaya çarpıştı / VİDEO

Kilis'te kafa kafaya çarpışan otomobil ile motosikletin kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Büyük bir şans eseri kazadan yaralı kurtulan motosiklet sürücüsü feci kazayı anlattı. Kameradaki o anlar:

GİRİŞ 17.12.2010 16:05 GÜNCELLEME 17.12.2010 16:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Ş.Ö. (29) (Şerif Özkoç) yönetimindeki 79 DD 180 plakalı motosiklet ile K.S.Ç. yönetimindeki 79 DK 522 plakalı otomobil İzzettin İyigün Paşa Mahallesi Nemika Caddesi kafa kafaya hızlı bir şekilde çarpıştı.

Kazada motosiklet sürücüsü çarpışmanın şiddeti ile metrelerce havaya uçarak otomobilin üzerine düştü, Şans eseri motosiklet sürücüsü Ş.Ö'nin iki kolu kırıldı. Büyük bir şans eseri Ş.Ö. kazadan yaralı olarak kurtuldu. Ş.Ö. kazadan yaralı olarak kurtulduğuna seviniyor.

Ş.Ö. tüm sürücüleri dikkatli olmaya çağırdığını belirterek, " kendi şeridimde seyir halinde iken kavşağa geldiğim sırada karşıdan gelen otomobil ile kaf kafaya çarpıştık. Ben buradan tüm sürücülere sesleniyorum. Sürücüler, dikkatli araç kullansınlar, benim kaza sonrası iki kolum kırıldı. 6 ay boyunca iş yapamayacağım. Mağdur oldum. Bu nedenle herkesi sürücüleri biraz dikkatli olmaya kullanıyorum" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • cihan 13 yıl önce Şikayet Et
    istek yapalım zorunlu olsun. en kısa zamanda motorsiklete emniyet kemeri taktıracagım.oldu olacak söför yolcu yan ön arka tavan yastıgıda taktıralım...töbe töbe...
    Cevapla
  • hasan yücel 13 yıl önce Şikayet Et
    :). Kardeşim emniyet kemeri taksaydın böyle olmazdı Allah Alah yaaa :))
    Cevapla
  • Mehmet Yenici 13 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş Olsun!. İyi de yolun ortasından gidiyor ikisi de. Tek yönlü yolsa birisi hatalı. İki yönlü yolsa motosiklet sürücüsü neden yolun ortasından gidiyor anlamak mümkün değil.
    Cevapla
  • cihan 13 yıl önce Şikayet Et
    emmoglu hızın iyiymiş. motorsikletli arkadaş bu mereti bindiginde yavaş gidenimiz yok .diyoruz karşıdaki hatalı filan diye.gelen araç yolu yüzde yüz kapatsa dahi sen dikkat etmemişsinki.yol kavşak jet hızıyla arabaya göbekliyorsun..hata nın hepsi karşıda olsa ne yazar sen tedbirini almadıktan sonra.geçen yıl başkasının hatasından 1 ay yattım hastanede.bu yık gene acemi bir kadın şöför yüzünden kaburgalarım ve motor haşat oldu.bende hata yokmuydu..aynen senin gibi tek hatam hızlı olmamdı..eli meli boş ver hayattasın şükret...:D
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar