"Ben sizi öldürmüyorum ki!"

Tunus’ta plajdaki terörist, Tunuslulara alaycı bir şekilde “Sizi öldürmüyorum ki” diyerek turistleri vurmaya devam etti.

 "Ben sizi öldürmüyorum ki!"
"Ben sizi öldürmüyorum ki!"
GİRİŞ 29.06.2015 08:53 GÜNCELLEME 29.06.2015 08:53

Kuzey Afrika ülkelerinden Tunus’un Susa kentindeki Riu Imperial Marhaba Oteli’nin plajında 38 kişiyi katlettikten sonra güvenlik güçleri tarafından öldürülen Seyfeddin Rezgui Yakubi (23) adlı saldırganı durdurmak için çevredeki Tunusluların büyük çaba harcadığı ancak teröristin onlara aldırış etmediği ortaya çıktı.

Terör örgütü IŞİD'in üstlendiği saldırıda sadece yabancı turistleri hedef alan Yakubi’yi yerel halktan kişilerin engellemeye çalıştığı tanık ifadelerinde yer buldu. Batılı turistler, Tunusluların plajda elinde kalaşnikofla yürüyen teröriste “Niye bu insanları öldürüyorsun?” diye bağırdığını anlattı.

Tanıklar ayrıca, çevredeki inşaatlarda çalışan işçilerin, Yakubi’nin üzerine çimento torbaları ve tuğlalar atarak onu vurmaya çalıştığını ifade etti. Saldırgan ise Tunuslulara alaycı bir şekilde “Sizi öldürmüyorum ki” diyerek yoluna devam etti. Tunuslu bir genç olan teröristin, sahilde silahıyla yürürken çekilen görüntüsü de görgü tanıklarının ifadeleriyle örtüştü. Görüntüde terörist yürürken, arkasında Tunuslu olduğu düşünülen kişiler bulunuyor. Yakubi ise kendisini izleyen bu kişilere karşı herhangi bir hamlede bulunmadan yoluna devam ediyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!