Clinton'ın büyük sırrı!

Eski New York Belediye Başkanı Rudy Giuliani'den başkan aday Hillary Clinton hakkında çok çarpıcı bir iddia geldi.

Clinton'ın büyük sırrı!
Clinton'ın büyük sırrı!
GİRİŞ 23.08.2016 09:43 GÜNCELLEME 23.08.2016 13:37
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Eski New York Belediye Başkanı Rudy Giuliani, ABD'de Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti'nin Hillary Clinton'ın hastalığını gizlemek için "bütün medya dünyasını" kontrol etmeye çalıştığını iddia etti.

ABD'li haber kanalı Fox News'e konuşan Giuliani, 'Tek yapmanız gereken internete girmek, internete girin ve arama motorunda 'Hillary Clinton hastalık' kelimelerini arayın ve çıkan videolara kendiniz bir bakın" ifadelerini kullandı.

Clinton'ın seçim kampanyası yürütmesine de gerek olmadığını söyleyen Giuliani, "Clinton'ın hastalıklarının belirtilerini görmeyen bütün medya imparatorluğu onun elinde" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 14
  • Galip 7 yıl önce Şikayet Et
    ABD halkı kimi seçerse seçsin bir anlamı yok o seçilecekleri birileri önceden seçmiş. ABD de demokrasi görünümlü esaret hakimdir. Halkın emeğini parasını şeytana hizmet için orayı burayı bombalamak için kullanıyorlar.
    Cevapla
  • Asım 7 yıl önce Şikayet Et
    abd başsız kaldı demektir. bundan sonra eşkıyalığa oynar.
    Cevapla
  • isa koç 7 yıl önce Şikayet Et
    konuştuğu fox da pek sağlıklı sayılmaz yani, bence hilaryle işleri bitti yerine daha çetin bi kendi kafalarından birini getirmek için onu tasviye etmek istiyorlar.
    Cevapla
  • Mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    Hillary siyonistlerin ve mason localarının eskiden beri desteklediği isimdir. Önceki seçimlerde kaybetmesine rağmen Obama ile çalışmıştır. Bunun en önemli nedeni Masonlarca desteklenen isimlerden olmasıdır. Siyonizmin elindeki ABD medyası son ana kadar kendisi hakkında tek haber yapmamış Trump'u antipatik hale getirecek haberler yayınlamıştır. Sonradan Hillary bir kurtarıcı gibi gösterilmeye başlandı. Hesap büyük.
    Cevapla
  • Abuş 7 yıl önce Şikayet Et
    Trump harekete gecmedi daha. etrafı kolladığına fetö ve ortadoğu politikası üzerinden Clinton' u vuracak eminim
    Cevapla
  • laz 7 yıl önce Şikayet Et
    Keske Trump gelse! En azindan Adam islamiyeti sevmedigini sôylüyor,ve bizde acikca tehdit edildigimizi dünyaya gôsterip abdyi önce incirlikten sonra islam topraklarindan silebiliriz.
    Cevapla
  • Hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Trump'ı harcayabilirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...