Beyaz Saray Sözcüsü'nün bu sözleri olay oldu

Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, Suriye’yle ilgili iyi bir anlaşmanın sağlanmaması durumunda Rusya’nın tecrit edilebileceğini söyledi.

Beyaz Saray Sözcüsü'nün bu sözleri olay oldu
Beyaz Saray Sözcüsü'nün bu sözleri olay oldu
GİRİŞ 12.04.2017 07:06 GÜNCELLEME 12.04.2017 07:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Spicer, bugünkü basın toplantısında, “Eğer ulusal çıkarlarımıza uygun bir anlaşma sağlayamazsak, Rusya kesinlikle izole edilir” dedi.

Gazetecilerin, Suriye’deki olaylar bağlamında Rusya’ya yaptırım kararın alınması olasılığıyla ilgili sorusunu da değerlendiren Beyaz Saray sözcüsü, “Bildiğiniz gibi, somut adımlar hazır olmadığı sürece biz bunları konuşmuyoruz” ifadelerini kullandı.

"HİTLER BİLE KİMYASAL SİLAH KULLANMADI"

Spicer, düzenlediği basın toplantısında Suriye'de meydana gelen kimyasal saldırılara yönelik açıklama yaptı. Spicer, Rusya'nın Suriye'ye verdiği desteğin devam etmesine yönelik, "Neden Rusya, Suriye rejimine destek veriyor?" sorusunu sordu.

Spicer, Suriye'deki kimyasal saldırılara ilişkin, "Adolf Hitler gibi alçak bir adam bile kimyasal silah kullanmadı. Kendinize Rusya olup olmadığınızı sormanız gerekir, rejim güçlerinin sizinle müttefik olmasını ister miydiniz?” dedi.

Basın toplantısının ilerleyen saatlerinde Spicer, Hitler'in toplama kamplarında Yahudilere yönelik gaz kullanımı rekorunun düzeltme şansı olduğunu söyledi. Sean Spicer, "Adolf Hitler bile kimyasal silah kullanmadı. Özellikle Esad gibi kendi halkına kimyasal silah kullanmadı" diye konuştu.

ÖZÜR DİLEDİ

​Spicer, açıklamasından saatler sonra "Soykırıma duyarsız şekilde atıf yaptığı için" özür diledi.

YORUMLAR 9
  • martli 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet hitler bile kullanmadi dogru ama Siz ABD japonja da nüklleer silah kullandiniz demekki en asagilik sizsiniz. ha esed ha siz. hepiniz aynisiniz
    Cevapla
  • tersaneci 7 yıl önce Şikayet Et
    abd nin çıkarısız ne yaptığı görülmüşki boşa vururmu esadı gerçi vurduğuda şüpheli
    Cevapla
  • Merdan Ahıskalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Putin denen Deli Petro'nun torununun amacı belli: Rusya'nın Suriye'de askeri bir üssü olsun isterse Suriye'deki tüm insanlar ölsün....Rusya 1979 Afganistan işgalinden beri Ortadoğudaki ölümlerin hepsinden sorumlu katil bir devlettir.
    Cevapla
  • mühürcü 7 yıl önce Şikayet Et
    malesef esedde siyo//nizme hizmet eden bir müna//fik
    Cevapla
  • deccal yokedilecek 7 yıl önce Şikayet Et
    suriyedeki şehit edilen müslümanlar umrunuzda değilki sadece amerikan ulusal çıkarları siyonizme hizmet kısaca ama merak etmeyin inşallah mesih için zaman yakındır elbet mahşer günüde gelecek o zaman herkes hesap verecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!