Soros: ABD'de isyan çıkabilir...

Milyarder yatırımcı George Soros, dünya ekonomisinin çökebileceği uyarısında bulundu; ABD sokaklarında da isyanların çıkabileceğini söyledi.

Soros: ABD'de isyan çıkabilir...
Soros: ABD'de isyan çıkabilir...
GİRİŞ 26.01.2012 07:05 GÜNCELLEME 26.01.2012 07:05
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

81 yaşındaki milyarder yatırımcı George Soros, dünya ekonomisi için kötü bir tablo çizdi. Soros, Newsweek dergisine yaptığı açıklamada, dünyada mevcut iktisadi iklimin 1930'lardaki Büyük Buhran'la benzerlikler taşıdığını savundu.

Avronun da mutlaka ayakta kalması gerektiğini savunan Soros, avronun çökmesi halinde Avrupa'da dağılmalar meydana geleceğini, dünya ekonomisinin buna dayanamayacağı tahmininde bulundu. Soros, destek olmak için avroya iki milyar dolar yatırım yaptığını açıkladı.

"Durum, meslek hayatım boyunca hiç görmediğim kadar ciddidir" uyarısında bulunan ünlü yatırımcı, en kötü senaryonun dünyada tüm mali sistemin çökmesi olduğunu dile getirdi. Mevcut iktisadi krizi Sovyetler Birliği'nin çökmesiyle kıyaslayan Soros, insanların neler olduğunun farkında olmadıklarını savundu.

OBAMA SEÇİMİ KAZANACAK DEDİ

New York'ta Manhattan'da yaşayan Soros, ABD'de Wall Street'i İşgal Et hareketini de destekliyor. Ünlü iş adamı, isyana sertlikle müdahale edilmesinin isyandan daha tehlikeli sonuçlar doğuracağını söyledi.
ABD'de demokratları destekleyen Soros, Başkan Barack Obama'nın da 2012'deki seçimleri kazanarak sürpriz yapacağı öngörüsünde bulundu.

(Türkiye)

YORUMLAR 6
  • mevhibe inal 12 yıl önce Şikayet Et
    Hırs ve açgözlülük.... Dünya ekonomisini çokertenler kim? Herhalde reklamlarla kötü gıda yedirilen, sansürlerle şirketlerin, devletlerin dünyaya, doğaya yaptığı zararlardan haberi olmayan insanlar değil. Bir türlü gözü doymayan, istifçi, paradan para kazanan, ortada olmayan paraları borç veren, faizlerle insanları sömüren, kendileri lüks bağımlısı, çevre ve insana verdiği zararları umursamadan karını düşünen kapitalistler değil mi? Dinimiz boşuna istifçiliği, faizi haram edip, kardan değil servetten zekatı koymamış....
    Cevapla
  • Sadece Tepki 12 yıl önce Şikayet Et
    Bu şeref(!)liler bir şey çeviriyorlar.... Aman dikkat ediniz çok büyük oyun oynuyorlar,Piyasayı paraya boğdular,hayasızca ve fütursuzca para basıyorlar,altın alıyor,topluyorlar...Bu bir hazırlık...Bundan sonraki oyunları emtia fiyatları olacak...Aman dikkat...Uyanalım,uyanık olalaım.
    Cevapla
  • MESUT SERİN 12 yıl önce Şikayet Et
    bakınız zamanın müceddidi ne buyurmuş;. 'Şu istikbal inkılâbı içerisindeki, en yüksek gür sadâ, İslâmın sadâsı olacaktır! gelecekler,gelecekler çünkü başka kapı yok.islam hem dünyaya huzur,hem ahirete ebedi saadet sebebidir.
    Cevapla
  • Ahmet Yılmaz 12 yıl önce Şikayet Et
    ilgililerin malumu. Amerika'nın bir gün dağılıp bozguna uğrayacağını derin araştırmalar içinde olan ilgililer bundan çok önceleri zaman zaman dillendirmişlerdi.Gün gelecek ve oda gerçekleşecek İnşallah.
    Cevapla
  • hasan duran 12 yıl önce Şikayet Et
    sizi faizsiz ekonomik sisteme alalım. buyrun çekinmeyin...eninde sonunda geleceğiniz sistem budur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
36 bin sağlık personeli alınacak!