Polis kırmızıda geçen yayayı çekiçle yere serdi

Çin'de bir kadın yaya, kırmızı ışık yanarken yolu geçmesinden sonra bir trafik polisinin hışmına uğradı.

GİRİŞ 17.05.2015 09:06 GÜNCELLEME 17.05.2015 10:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Görgü tanıklarına göre polis, talimatını dinlemeyen yayaya 'çekiçle' saldırdı ve yere serdi. Yaya hastaneye kaldırılırken, trafik polisi de kısa bir süre sonrasında gözaltına alındı…

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Shandong eyaletinde yaşayan 25 yaşındaki Heng Yin, ışıklı bir yaya geçidinde kırmızı ışığı ihlal edip yolun karşısına geçince, muhtemelen hiç de ummadığı bir tepkiyle karşılaştı. Genç kadın, yolun karşı tarafına geçtikten sonra cinsdaşı bir trafik polisinin 'çekiçli' tepkisiyle karşılaştı ve başına aldığı darbelerle bayılıp yere yığıldı.

Trafik polisinin, demir çekiç darbelerini indirirken bir yandan da ''Kırmızı ışığı ihlal etmene izin vermem!'' diye bağırdığı öğrenildi.

Görgü tanıkları, söz konusu yayanın geçmişte de ışık ihlaliyle ilgili olarak 'çekiçli' trafik polisiyle tartıştığını anlattılar ve olayın bu seviyeye gelmiş olmasını bu tartışmaların birikimine bağladılar.

Olay sırasında yaralanıp bayılan yaya hastaneye kaldırılırken, trafik polisi de kısa bir süre sonrasında gözaltına alındı.

Çin'de yaya trafiği ışıklarına uymamak yasa ihlalidir ve ışık ihlalinde bulunan yayalara 10 yuan (4 lira) para cezası kesilebiliyor.

YORUMLAR 6
  • İsminiz Çok Kısa 8 yıl önce Şikayet Et
    Video çok şey anlatıyor, olayı saniye saniye izledik ve ibret aldık.
    Cevapla
  • ahıskalı 8 yıl önce Şikayet Et
    aynen :-)
    Cevapla
  • ahıskalı 8 yıl önce Şikayet Et
    kırmızı Işık ihlalinin cezası düşük olunca, zengin kadın Polise seni kim takar kiye getirmiş. Polis'te yeter ulen senin ihlallerin deyip, kendince ona ders vermeye kalkmış. Sonuç iki taraf içinde hüsran olmuş :-( benim param var, yaz cezanı fazla konuşma dersen, Sonuçlarınada katlanman lazım. Polis'te kurallara uymayanları uyarıp, gereken cezayı kesmesi gerekiyor, eğer böyle bir sürtüşme oluyorsa Amirlerine bildirip gerekli önlemin alınmasını sağlaması gerekiyor.
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    Afferin lan o polise !
    Cevapla
  • türk 8 yıl önce Şikayet Et
    komünüst rejimlerde böyle şeyler çok normal.
    Cevapla
  • çekiç ne alaka 8 yıl önce Şikayet Et
    polisin yanında çekiç ne alaka? dünyanın en zalim, en vicdansız ırklarının başında bu insanlar. hayvanların derisini canlı canlı yüzen vicdansız mahlukatların , hamburgerini düşüren çocuğunu öldüresiye döven, vicdan ve midesiz insanların yaşadığı bir yerde elbette polisi de böyle olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!