İranlı bakan, asker elbisesi giyip Kandil'e çıktı

İran İçişleri Bakanı Abdulrıza Rahmani Fazli, asker kıyafeti giyerek İran-Irak sınırında yer alan Kandil dağlarına çıktı.

İranlı bakan, asker elbisesi giyip Kandil'e çıktı
İranlı bakan, asker elbisesi giyip Kandil'e çıktı
GİRİŞ 24.08.2015 17:29 GÜNCELLEME 24.08.2015 17:29
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

İran'ın kuzeybatısında incelemelerde bulunan İran İçişleri Bakanı Abdulrıza Rahmani Fazli, asker kıyafeti giyerek İran-Irak sınırında yer alan Kandil dağlarına çıktı.



Bakan Rahmani Fazli, kişisel İnstagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflarda dağın 3000 metre yüksekliğine çıktığını aktardı.

PKK'YLA NE GÖRÜŞTÜ?

İranlı bakanın paylaştığı fotoğrafların birinde yanında Kürt elbisesi giymiş biri görünüyor. Bir başka fotoğrafta ise Batı Azerbaycan Eyaleti Valisi sivil kıyafetle bakanın yanında yer alıyor.

İran ve Irak arasında yer alan Kandil Dağları, günümüzde PKK terör örgütü tarafından örgütün ana merkezi olarak kullanıyor.

YORUMLAR 106
  • e.t 8 yıl önce Şikayet Et
    tamda bombalama zamanıymış
    Cevapla
  • orhan 8 yıl önce Şikayet Et
    bizde yavuz sultan selimler bitmez iran sabret çıkar elbet biri dansöz gibi o coğrafyada oynamaya devam et en guzel planı allah yapar nede olsa.
    Cevapla
  • ibilgili 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adam ne demek istiyor anladınızmı vay münafık herifler vay
    Cevapla
  • yazıklar olsun iran 8 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan iranı hal etsin yol verin gitsin iran islam devleti değildir islama kurban olsun hep kafirlerle hep zülümkarlarla beraber olmuş bir millettir.şeytani bir tip var kandile çıkan İranlıların uçaklarla hal edin Amerikan gibi yanlışlık oldu dersiniz
    Cevapla
  • temel candan 8 yıl önce Şikayet Et
    burda sakince olaya baktiginda mesaj sudur ey turkiye kandili yok edemezsin biz variz burda demektedir iran sapiklari eee amerikadan habersiz yapmaz bunuda amerika icin iki dostu kapistirmak da ayrica zevktir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! 14 saatlik yol 7 saate indi
Akaryakıta çifte indirim geliyor! EPDK'dan yeni karar