Teröre İngiliz PR'ı: Çirkin PKK'ya BBC makyajı

İngiliz yayın kuruluşu BBC, yayınladığı haberler ve çektiği belgesellerle terör örgütü PKK'nın PR çalışmasını yürütüyor.

Teröre İngiliz PR'ı: Çirkin PKK'ya BBC makyajı
Teröre İngiliz PR'ı: Çirkin PKK'ya BBC makyajı
GİRİŞ 20.08.2015 15:26 GÜNCELLEME 20.08.2015 16:23
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

BBC, son çektiği belgeselinde, PKK'nın kadın teröristlerini oldukça masum gösterdi. Örgütün kanlı saldırılarını görmezden gelen BBC, kadın teröristleri günlük ihtiyaçları üzerinden imaj çalışması yürüttü.

Ünlü ingiliz yayın kuruluşu BBC, hazırladığı PKK belgeseli ile PKK'lıları olabildiğince masum gösteriyor.

30 yıldır Türkiye'de kanlı saldırılar gerçekleştiren örgütün savunuculuğunu üstlenen BBC, PKK'nın terör eylemlerini görmezden gelerek, örgütü neredeyse bir sivil toplum kuruluşu gibi 'masum' gösterme çabasında.



PKK'nın makyaj yapan kadın teröristleri

BBC son olarak PKK'nın Kuzey Irak'ta bulunan kampları ziyaret etti. Özellikle kadınteröristlerle röportaj yapan, onların gündelik yaşamlarından, günlük ihtiyaçlarına kadar birçok konuda konuşan BBC muhabirleri, makyaj, cilt bakımı gibi ihtiyaçlarını karşılayan PKK'lıları da haberleştirerek, PKK'nın "eli kanlı terör örgütü" imajını yok etmek için elinden ne geliyorsa yaptı.

YORUMLAR 67
  • Alperen 8 yıl önce Şikayet Et
    Katiller de insan gorunumundedir ama bu onları masum yapmaya yetmiyor. Teröristin elin saz verince sanatçı veya cici çocuk, yüzü ne makyaj yapincada diana olmuyorlar.Bbc herseyi gerçek yüzüyle gosterse insanliga hizmet etmiş olurdu.Bunlarin nasıl bir hayvan olduklarni herkes gorurdu.Dusmandan ne beklenir ki.ALLAH hepsini kahreylesin.Amin.
    Cevapla
  • Anti Science 8 yıl önce Şikayet Et
    BBCnin nasıl bir terör medyası olduğunu Gezi eylemlerinden de öncesinden biliriz. Öyle ki terör propagandaları sadece pkk değil ortadoğudaki bir kaç terör örgütünün daha ortaya çıktığı yıllara kadar dayanır... Bu medya organını takip edip Türkiye'de legal kılıfa sokmaya çalışan sözde aydınlarla dolu yerel medya kuruluşlarına ne demeli? Hadi bunlar elin gavuru, tabi ki ezelden beri hainlik peşindeler. Peki içimizdeki saman ve doğan medya? Onların da canı cehenneme...
    Cevapla
  • eses vatandas 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar yuzlerini kanla makyaj yapiyorlar bu kanda hepsi bogulacaklar
    Cevapla
  • byayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    gelsin ben ona ne makyajlar yaparim
    Cevapla
  • Ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Hani kamplar vurulmuş tu? Psikolojik savaş mı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 18 ile son dakika uyarısı: Sel ve doluya dikkat!
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor