Bomba iddia! Erdoğan onun için mi gitti?

Azeri medyası Başbakan Erdoğan'ın paralel yapıya karşı işbirliği yapan Cumhurbaşkanı Aliyev'e yeni dosya ile geldiğini yazdı.

Bomba iddia! Erdoğan onun için mi gitti?
Bomba iddia! Erdoğan onun için mi gitti?
GİRİŞ 05.04.2014 06:30 GÜNCELLEME 05.04.2014 14:38
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Bakü ziyareti için ülkenin en çok satan gazetesi Yeni Musavat, bomba bir iddayı manşetine taşıdı.

Gazete, 'Erdoğan Bakü'ye yeni dosya ile geliyor' başlığıyla verdiği haberde, Erdoğan'ın Azerbaycan'da paralel yapıya yönelik operasyonu konuşmak için günübirlik Bakü'ye gittiğini yazdı.

Yeni Musavat'ın haberine göre Ankara, 17 Aralık operasyonunun ardından paralel yapıya karşı düğmeye bastığında Azeri devletinin içinde yer alan paralelci kişiler araştırıldı ve rapor halinde Erdoğan'a sunuldu.

Soçi'de dosya verildi

Erdoğan da 7 Şubat'ta Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen Kış Olimpiyatları'nın açılışı için katıldığı törende Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e paralel yapıyla ilgili ilk dosyayı bizzat sundu. Azeri istihbaratı da çok geniş çaplı bir inceleme ve takip başlattı.

YORUMLAR 11
  • Milli Irade 10 yıl önce Şikayet Et
    Ben nucu degilim diyenlerle ugrassinlar. Nur talebeleri halim ve selim insanlardir. Onlarin Allah'in rizasindan baska bir niyetleri yoktur. Iman hzimeti onlarin birinci gayesidir. Bediuzzaman der ki: birak dunyevi makam ve mevkileri uhrevi makam ve mevkileri verseler bile ihlas icin onlari kabul etmemem lazim. Bu cemaat o hizmetede engel ve golge oldu. Bunun cezasini cekecekler.
    Cevapla
  • ÖZCAN AYAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    BENCE EN ÖNEMLİSİ PARALEL YAPININ ZEYNALOV'U.. İkide bir Todays Zaman'da Başbakanımıza hakaret eden o zavallı gazeteci de müzakere edilse iyi olur. Kendisini gerçekten gazeteci zannetmeye başladı. Tabi o da Persilvanya'ya kaçmadıysa.
    Cevapla
  • türk birligi 10 yıl önce Şikayet Et
    azerbaycan azeribaycan degil. azeri yok azer türkü var ülke adi azerbaycan azeribaycan degil iran´da 35 milyon azer türkleri azeri sözünden rahatsiz paralel medya´nin isi onlar hep azeri diyor rus ve iran oyunu bu azerbaycan türklerini türkiye´den uzaklasdirmak asil maksatlari..
    Cevapla
  • Reis Hürdolaş 10 yıl önce Şikayet Et
    İNşaallah . Dışarıdaki haşşaşinlerin Alamut kaleri de bir bir etkisiz hale getirilecek.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. çok sıçak bir karşılama oldugu görülmekdedir.azerbayçan kardeşlerimiz bu ihanet hareketinden temizlenmesi için gerekli destek verilmeli aksi takdirde gelecekde çok büyük sorunlar olacakdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu