Erdoğan: Ben olsam o arabayı iade etmezdim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belçika'da Gençlik Buluşması'nda konuştu.

Erdoğan: Ben olsam o arabayı iade etmezdim
Erdoğan: Ben olsam o arabayı iade etmezdim
GİRİŞ 11.05.2015 00:11 GÜNCELLEME 11.05.2015 03:35
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ben Diyanet İşleri Başkanı'nın yerinde olsan kesinlikle o arabayı iade etmezdim" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

- Avrupa’nın hiçbir ülkesinde başı öne eğik bir kardeşimi görmek istemiyorum.

- Konuşmalar yapıyorum, YSK'ya şikayet ediyorlar.'Cumhurbaşkanını yasaklayın, meydanlara çıkmasın'. Bir, iki, üç müracaat ettiler, hepsinden de oy birliğiyle ret aldılar. Bunlar anayasayı da bilmiyor. Anayasayı açıp okuyun, acaba cumhurbaşkanı nerede suç işler  Cumhurbaşkanının vatana ihanetten başka suçu yoktur. Meydanlarda konuşma hürriyetimi size yedirmem. Alışılmış bir cumhurbaşkanı olmayacağım.

"DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZ KUSURA BAKMASIN..."

- Anadolu'da Diyanet tarafından hazırlanan Kürtçe Kur-an'ı Kerim'i gösterdim. HDP Eş Başkanı ne dese “Diyanet 1 tane Kürtçe baskı yaptı gönderdi' Diyanet gerekli cevabı verdi. Diyanet İşleri Başkanlığı Ermenice Kur-an'ı meali hazırladı.

- Çıkmışlar, Diyanet İşleri Başkanı'nın arabasıyla uğraşıyorlar. Kusura bakmasın Diyanet İşleri Başkanım, eğer benim haberim olsa ben derdim ki, 'Sakın bu arabayı verme.' O makam, bu tür bir arabaya fazlasıyla layık.

"GÖNLÜMDE YATAN BİRİLERİ VAR"

- Ne yaparsanız yapın meydanlarda konuşma hürriyetimi size yedirmem. Alışılmış cumhurbaşkanı olmayacağım. Ben çıkıp yan gelip yatamam. Tüm partilere eşit mesafedeyim. Gönlümde yatan aslan elbette var. Taraf derseniz tarafım. Milletin tarafıyım.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 76
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar bilmeden sallama kolayımıza geliyor. Halkın parası diye bişey ogrenmisler. Simdiye kadar yapılanlar halkın parasıyla değil baba parasıyla mi yapılıyordu. Birmilyonluk degil arac 320 bin lira iki bi belediye başkanı binebiliyorsa Diyanet başkanı daha iyisine biner
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Konu diyanet olmasa belki bu kadar büyütülmezdi. Ancak diyanet dini temelleri olan bir kurum, peygamber ahlakı beklenen bir kurum. Diyanet denince akla hac görevlendirmelerinden, imam atamalarına, kurs öğreticilerinden, vakıf burslarına "torpil" akla geliyorsa durup düşünmek gerekli. Peygamberimiz hiçbir zaman halkın parasını kendine kullanmamıştı. Vergi gibi tüyü bitmemiş yetimin hakkı dediğimiz kavramı, herhangi 4 tekerli araç dururken 1 milyonluk arabaya harcıyorsa bir kurum, din adına konuşma hakkını kendinde görmesi gerçekten ilginç.
    Cevapla
  • yaşa 8 yıl önce Şikayet Et
    Kefir kardeşim ağzına sağlık çok güzel yazmışsın ama asgari ücretle çalışan lar hep aç 3 çocuğum var yasa çıkacaktı vergi alınmayacak diye nerdeeeee
    Cevapla
  • numan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir defa israf nedir onu ogrenin sonra konusun.. sonra elestiri yapin.. diyanet isleri baskanimiz ve ona alinan arabada en luksu olsun bu israf sayilmaz. Ama bazilari yaptiklari elestirilerinden dolayi cok insafsizlar..mehmet gormez hoce efendi bana gore en iyi calisan isini en guzel yapan diyanet isleri baskanlarindandir. 1980den sonra belki gorevini hakkiyla yerine getiren tek diyanet isleri baskanidir..
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu Cumhurbaşkanı, ülkemizin makus talihini yenmiştir. Onu bize Her şeyin yaratıcısı olan Allah gönderdi. Milletimizin ve Onun mücadelesiyle güzel günlere çıktık. Dualarımız Onunla ve tüm salih insanlarla beraberdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Erdoğan'dan kritik kabul! Devlet Bahçeli ile görüşecek
Beynimiz hackleniyor! - Gazete manşetleri