CNN ümidini falcılara bağladı!

CNN referandum sürecinde kötü propaganda için kolları sıvamış gözüküyor. Falcı bir kadının görüşlerini haberleştiren CNN, "Erdoğan kaybedecek" dedi.

CNN ümidini falcılara bağladı!
CNN ümidini falcılara bağladı!
GİRİŞ 03.02.2017 13:56 GÜNCELLEME 03.02.2017 14:03
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Daha önce Sözcü gazetesi, bir falcıyı referans göstererek 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin kaybedeceğini duyurmuş, seçim akşamı ise çuvallamıştı. CNN International da dünyaca ünlü olarak duyurduğu Hong Konglu falcı Priscilla Lam'ın sözlerini web sitesine taşıdı ve "Erdoğan referandumu kaybedecek" haberi yaptı.

HONG KONGLU FALCI: ERDOĞAN REFERANDUMDA KAYBEDECEK

Trump'ın seçimi kazanacağını bildiği belirtilen Lam'a göre Erdoğan referandumda umduğunu bulamayacak(!) Falcı Lam, Erdoğan'ın astrolojik elementinin su olduğunu, bu sebeple bahar aylarında olumsuz anlamda etki meydana getirdiğini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR 45
  • Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Falcılar, büyücüler ve bunlar gibileri Peygamber Efendimiz ( S.A.V. ) lanetlemiştir. Biz müslümanlar olarak bunlara asla inanmıyoruz. Geleceği yalnız ve yalnız ALLAH C.C. bilebilir.
    Cevapla
  • ZAZA BINGÖL 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah in dedigi olur
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet bende inanıyorum Tayyip Erdoğan kaybedecek ama neyi ?EVET'ler altında kaybolan chp yi.vede kılıçdaroğlunu KAYBEDECEK
    Cevapla
  • Adem 7 yıl önce Şikayet Et
    “De ki: Göklerde ve yerde Allah’dan başkası gaybı bilmez.” (Neml, 65)
    Cevapla
  • Hak 7 yıl önce Şikayet Et
    S.a. Referandumda trump un kazanması gibi hayır çıkabilir.mesala askerlik yapmamış kişilerin seçilmesi.Turkiyede doğan yabancıları reislige seçilmesi.bu zamandaki olaylar dolayısı ile millet arasında çok tartışılıyor.Ama şu gercekki hayir ciksa bile Reisin ve ak partinin oylari%55 altina inmez...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza