CHP'liler Almanya'da "Hayır" propogandası yaptı!

Almanya'nın Dortmund kentinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti "Hayır" için bir araya geldi.

CHP'liler Almanya'da "Hayır" propogandası yaptı!
CHP'liler Almanya'da "Hayır" propogandası yaptı!
GİRİŞ 14.03.2017 11:26 GÜNCELLEME 14.03.2017 11:32
Bu Habere 146 Yorum Yapılmış

Haber7- Detay

Almanya, Türk bakanların Almanya'da yapacağı referandum çalışmalarına ilişkin engelleme politikasına devam ederken ana muhalefetin "Hayır" kampanyasına açıkça göz yumdu.

Dietrich Kuening Haus Kültür Merkezi’nde yapılan Genel Kurulda, CHP’nin Almanya’dan en çok oyu alan parti olması için önümüzdeki referandum sürecinden başlayarak dinamik çalışma temposuna girileceği mesajı verildi. 

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası Almanya'daki gurbetçilere sinevizyon vasıtasıyla seslenmek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a izin vermeyen Almanya, Muharrem İnce'nin sinevizyonla "Hayır" oyu istemesini görmezden geldi.

MUHARREM İNCE SİNEVİZYONLA KATILDI

CHP Kadın Kolları eski Başkanı ve Sosyalist Enternasyonal Kadın Başkan Yardımcısı Hilal Dokuzcan'ın da katıldığı Genel Kurula, Yalova Milletvekili Muharrem İnce sinevizyonla bağlandı. 

"HAYIR OYLARININ YÜKSEK ÇIKMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Başkan İbrahim Vural konuşmasında, “Tek Adam rejimine karşı hep beraber mücadele etmemiz önemli. Almanya’da 'Hayır' oylarının daha yüksek çıkacağına inanıyorum ve bunun için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 146
  • VANLI 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP Naziler ve vatan hayinleri işgal etmişler
    Cevapla
  • atakan 7 yıl önce Şikayet Et
    işte chp lilere bu yakışır karalamacı nazi uşakları bunlarda gurur diye birşeyok
    Cevapla
  • belcikadan 7 yıl önce Şikayet Et
    eeee bunlara niye izin veriliyor ben anladim anlayan varmi avurupadaki vatandaslar cogumuz evet diyelim de morarsin bunlar gercegi bunlarda yuz yok arsizdir bunlar
    Cevapla
  • vay be arkadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    chp kız çocuklarını reklamına siyasetine alet ediyor geleceğim için hayır konulu afişde ise güneş in renkleri nedense LGBTİ lez ve gaylerin kulalndığı renkler ve alman ingiliz yahudi renkleri güneşi kırmızı ve etrafındaki ışıklaırnı beyaz yapsaydınız türk renklerşi olurdu yada tam tersi neyse çocuk tacizi diye eşeltşrienler nedense küçük kızın fotosunu siyasi malzeme edilmesine hiç eleştiri yapan olmamış..
    Cevapla
  • yörükoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    sizin soyunuz sopunuz bozuk bir gün ALLAH sizi öle bi hale getirirki maşası olduklarınız o maşayı bırakır ihanet etdiğiniz bu topraklara gömülemessiniz bile
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!