Netanyahu'dan Başkan Erdoğan'a alçak cevap!

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yahudi Ulus Devlet" Yasası'na yönelik eleştirilerine küstah sözlerle yanıt verdi.

GİRİŞ 24.07.2018 13:18 GÜNCELLEME 24.07.2018 17:35
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

İsrail Başnakanı Binyamin Netanyahu, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın "yahudi ulus devleti" eleştirilerine küstah bir cevap verdi.

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden alçak bir açıklamaya yapan Netanyahu, "Erdoğan'ın Yahudi Ulus Devlet Yasası'na yönelik saldırısının bu yasaya edilmiş en büyük iltifat olduğunu" söyledi.

 

NETANYAHU'DAN ALÇAK SÖZLER

Netanyahu, ''Erdoğan'ın yönetimi altında Türkiye karanlık bir diktatörlüğe dönüşürken İsrail vatandaşlarının eşit haklarını yasadan önce de yasan sonra da koruyor'' dedi.

İsrail lideri, Türkiye'nin terör mücadelesine de dil uzattı. Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG ile yürütülen mücadelesine "Kürtler katlediliyor" diyerek yalan attı. Netanyahu, milyonlarca Suriyeliye kol kanat Türkiye'yi  "Suriyelileri öldürmekle" suçladı.

FETÖ ile yürütülen mücadeleyi görmezden gelen Netanyahu, "Erdoğan'ın Suriyelileri ve Kürtleri katlettiği, kendi vatandaşlarını hapse attıyor" diyerek sanki masum insanlar hapse atılıyormuş algısı oluşturmaya çalıştı.

ERDOĞAN'DAN İSRAİL'İN IRKÇI YASASINA TEPKİ

Başkan Erdoğan, "İslam dünyasını, Hristiyan alemini, dünyadaki demokrat ve özgürlükçü tüm devletleri, kurumları, sivil toplum kuruluşlarını, medya mensuplarını İsrail'e karşı harekete geçmeye davet ediyorum. Hitlerin, ari ırk saplantısı ile İsrail yönetiminin, bu kadim toprakları sadece Yahudilere ait sayan anlayışı arasında hiçbir fark yoktur. Dünyayı büyük bir felakete sürükleyen Hitler'in ruhu, İsrail'in bazı yöneticileri arasında yeniden hortlamıştır" demişti

YORUMLAR 82
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    şeref yoksunu netanyahu
    Cevapla
  • CESUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Hoşt ulan, Asıl Diktatör hatta terorist olan sensin,R.T.E.adını anarken ağzını temizle öyle an.Kuduz herif.
    Cevapla
  • gurbetçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer ki Mısır'da darbe olmasaydı bugün siyonist köpekler bu kadar havlamazdı emin olun Mısır'daki darbeden siyonist İsrail Amerika ve mossad parmağı var ülkemizde de onu denemek istediler Allah'ın izniyle başaramadılar inşallah ülkemizin liderliğinde İslam dünyası yeniden şahlanışa kalkacak Rabb'im bizlere güç kuvvet birlik beraberlik versin siyonistler ile işbirliği yapan hain Arap liderlerini ıslah etsin
    Cevapla
  • gurbetçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahu Teala'nın laneti Siyonistlerin zalimlerin emperyalistlerin üzerine olsun Allah Ümmeti Muhammede Birlik beraberlik versin İslam dünyasının içindeki hain münafıklardan bizleri Emin eylesin Amin
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    sonunuz bizden olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü