Youtube'un açılmasını memnuniyetle karşıladı

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM), Anayasa Mahkemesi'nin Youtube yasağını kaldırmasını memnuniyetle karşıladı.

Youtube'un açılmasını memnuniyetle karşıladı
Youtube'un açılmasını memnuniyetle karşıladı
GİRİŞ 30.05.2014 18:01 GÜNCELLEME 30.05.2014 18:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AKPM raportörlerinden Josette Durrieu, Anayasa Mahkemesi'nin video paylaşım sitesi Youtube'a erişim engelini kaldıran kararını memnuniyetle karşıladığını bildirdi.

Durrieu, yazılı açıklamasında, yetkililerden, ifade özgürlüğünün temelini garanti altına almaya yardım eden bu kararı vakit kaybetmeden hayata geçirmesini talep ederek Türkiye'nin hem Avrupa standartlarını hem de de Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) kararlarını emsal almadaki kararlılığına dikkati çekti.

Raportör, "Bu karar, Anayasa Mahkemesi'nin, Türkiye'deki temel hak ve özgürlüklerin korunmasında önemli rol oynadığını bir kez daha gösterdi" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • erdobay 9 yıl önce Şikayet Et
    klas. Tabi memnun olursunuz. Anayasa mahkemesi milletinin çıkarlarını deil avrupalı amerikalı şirketlerin çıkarlarını koruyon bir mahkeme olmuş. Anayaasa mahkemesi bir an önce kapatılması vatana ihanet ggibi kararların hesabı sorulmalıdır. Milletin çıkarlarını korumayan bu mahkeme olsa ne olur olmasa ne olur. Zaten amacından kuruluş amacından çıkan bir mahkeme. tek tek bence hesap sorulmalıdır. Bu milletin bir ferdi olarak hakkımı helal etmiyorum o mahkemeye ve imza atanlara
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar