Sözde camiyi açanlardan yeni karar!

Almanya'da 'liberal cami' adı altında, İslam'ın temel ilkelerini hiçe sayan sözde camiyle büyük tepki toplayan Seyran Ateş, bu yapıları yaygınlaştıracaklarını söyledi.

Sözde camiyi açanlardan yeni karar!
Sözde camiyi açanlardan yeni karar!
GİRİŞ 27.06.2017 00:38 GÜNCELLEME 27.06.2017 00:40
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Berlin’de kısa bir süre önce açtığı sözde cami ile büyük tepki çeken Seyran Ateş, “İkinci camiyi yakında açıyoruz. Üçüncü cami de yolda. Camimize karşı gelenler kadar destekleyenler de var” dedi.

YAYGINLAŞTIRACAKLAR

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bir açıklama yayımlayarak 'İslam dininin esaslarını hiçe sayıyorlar' dediği ve 'FETÖ ve benzeri menhus yapıların öncülüğünde yürütülen bir din mühendisliği projesi' olarak nitelediği 'liberal caminin' kurucusu Ateş, yeni camilerin yolda olduğunu açıkladı.

FREIBURG VE KÖLN'DE DE AÇILACAK

Oda Tv'ye konuşan Ateş, "Bize ‘lütfen bırakmayın, lütfen devam edin, böyle bir şeye ihtiyacımız var' diyen insanlar oldu ve hatta şimdi son gelişmeyi söyleyeyim, bugün o haberi aldım: Freiburg'ta ikinci cami açılacak. Oradan istek var. İstek üzerine yapacağız. Ve Köln'den haber geldi. ‘Biz de açmak istiyoruz. Yardımcı olun' dediler."

Almanya'dan Türkiye'ye sözde cami mesajı

YORUMLAR 66
  • fert 3 yıl önce Şikayet Et
    fil suresinin hikayesini yazın burada yapılanlara RABBİMİN cevabını bulacaksınız.
    Cevapla
  • Davud 3 yıl önce Şikayet Et
    MÜSEYLİMETÜLKEZZÂB LAR DA ÇIKACAK, ONLARI CEHENNEME GÖNDERECEK HAZRETİ Vahşî b. Harb el-Habeşî lerde.
    Cevapla
  • deli..dolu 6 yıl önce Şikayet Et
    eeeee şaşıracak bir durum yok çünkü soykırımcı katliamcı SS NAZİ faşist alaman tekfur ülkesi ülkemizde yıllarca alevileri kullandı daha geçen seneye kadar alaman DOMUZ ülkesinde dikkat buraya hazreti ALİ'siz alevi olması için çalışıyordu yani sapık sapkın abd batı ab nato güdümlü kullanışlı ideolojik alevi kurmanın derdindeler bu kişileri gezi eylemlerinde kullandılar şimdi chp sözde adalet yalanıyla alevileri kullanma derdinde bakalım bir tane gerçek Hazreti ALİ'yi seven sayan inanan Vatanını ve Milletini seven ALEVİ dedelerimiz teyzelerimiz amcalarımız büyüklerimiz abilerimiz bu alçak hainliğe dur diyecekler mi bakıp göreceğiz inşaallaaah.,Amiiiiiiinnnnnnnnn diyorum diyelim.,
    Cevapla
  • boş kafa 6 yıl önce Şikayet Et
    istedikleri kadar cami açsınlar ,,Yaradanın katında kuran,sünnet istikametinde olmadıktan sonra hiç bir hükmü yok,ehli sünnet müslümanların katında aynen hükmü yook
    Cevapla
  • Adnan 6 yıl önce Şikayet Et
    Zerre kadar umurumuzda değil, Bu yaptığınız İslamiyete zarar veremez. Çünkü gerçek mümin sizin bu sapık yuvanıza adımın dahi atmaz, atanlar da sizdendir. "lekum dinikum veliyedin"
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."