Trump, Suudi Arabistan Kralı Selman ile görüştü!

ABD Başkanı Trump, Kral Selman ile yaptığı telefon görüşmesinde, Katar krizinin diplomatik yollarla çözülmesi hususunda bölge ülkelerini teşvik etti.

Trump, Suudi Arabistan Kralı Selman ile görüştü!
Trump, Suudi Arabistan Kralı Selman ile görüştü!
GİRİŞ 31.08.2017 11:15 GÜNCELLEME 31.08.2017 11:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile yaptığı görüşmede, Katar krizinin çözümü konusunda bölgedeki ülkelere diplomasi çağrısında bulundu.

Beyaz Saray, Trump ile Kral Selman arasındaki telefon görüşmesine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

"Başkan, terörizmle mücadele ederken birliği sağlayabilmek amacıyla Riyad Zirvesinde yaptıkları taahhütlere uygun bir diplomatik çözüm bulunması noktasında tüm tarafları teşvik etti" ifadesinin kullanıldığı açıklamada, terörle mücadelenin ele alındığı bildirildi.

MASADAKİ DİĞER KONU

Açıklamada, Trump ile Kral Selman'ın, "İran'ın bölgeye tehdit teşkil ettiği" konusunda da görüş alışverişinde bulundukları belirtildi.

KRAL SELMAN TRUMP'A BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Görüşmede Kral Selman'ın Harvey kasırgasında hayatını kaybedenler için Trump'a başsağlığı dilediği ve kasırgadan etkilenen bölgelerde ortaya konan çabanın iki lider tarafından takdirle karşılandığı da kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    işte mübarek beldelere layık olmayan bir kral. mahşer günü hz. peygamberin iki eli yakanızda olacak. çünkü müslümanların kanını içenlerle berabersiniz.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Sahibi söyledi. Ne yapsın kral. Yapmasa sahibi kızacak. Yazık bunlara ya. Suudi halkına da yazık ya. Adam gibi bi liderleri yok. Halkın başı eğik. Rezil durumdalar. Bu nasıl müslümanlık. Nerde KRAL FAYSAL nerde bu çapulcu ajanlar. Rezilliğe bak. Halkı da kendisinden beter. Ulan bi sorun bi sorgulayın neden biz hep gayri Müslim devletlerle birlik olup müslüman ülkelere saldırıyor eziyet ediyoruz diye bi sorgulayın lan. Nasıl halksınız siz ya. Bu nasıl Müslümanlık.
    Cevapla
  • gizli 6 yıl önce Şikayet Et
    krala bak top sakalli
    Cevapla
  • can muharrem 6 yıl önce Şikayet Et
    bu fotolari nasil ayarliyorsunuz. fotodaki mesaj bile derin anlam tasiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar