Prens El Velid Bin Talal ile ilgili flaş iddia!

S.Arabistan'da, 17 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 100 kişisinden birisi olan Prens El Velid Bin Talal'ın alıkonduğu lüks otelden hapishaneye gönderildiği aktarıldı.

Prens El Velid Bin Talal ile ilgili flaş iddia!
Prens El Velid Bin Talal ile ilgili flaş iddia!
GİRİŞ 14.01.2018 10:26 GÜNCELLEME 14.01.2018 11:19
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

 'Yolsuzluk soruşturması' kapsamında gözaltına alınan Suudi prensin kendisinden istenen parayı Suudi hükümetine ödemeyi reddettiği ifade ediliyor.

Prens El Velid Bin Talal'ın Suudi hükümetinin istediği 728 milyon doları ödemeyi reddettiği ifade ediliyor. İki ay önce 'yolsuzluk soruşturması' kapsamında gözaltına alınan ve diğer üst düzey isimlerle birlikte Riyad Ritz Carlton Oteli'ne gönderilmişti. İngiliz basınına göre, Prens Talal, buradan Al Ha'ir hapishanesine gönderildi.  

 

 

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman'ın öncülüğünde başlatılan tutuklama dalgasında, aralarında prens, iş adamı ve bakanların bulunduğu 200 kadar üst düzey isim gözaltına alınmıştı. 

1955 doğumlu Prens El Velid'in kişisel internet sitesinde yer alan biyografisinde, küresel ölçekteki şirketlere yaptığı yatırımlar sıralanıyor. Uzun liste içerisindeki şirketlerden bazıları şöyle: Twitter, Euro Disney, Twentieth Century Fox, lüks oteller, Suudi Arabistan'da yapımı devam eden ve tamamlandığında dünyanın en yüksek binası olacak olan kule.

YORUMLAR 7
  • aslen 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey yorumcular ne kadar konudan bi haber yorum yapmışsınız abd büyük bir yatırım istedi buna tallal sıcak bakmadı erdoğanın suudiarabistanı ziyareti srasında iyi tezahüürde bulundu bu şekilde cezalandırıldı
    Cevapla
  • 1071 6 yıl önce Şikayet Et
    evet gardaş doğru yazmışsın, ayrıca ülkemizde de yatırımları var bu şahsın suizanda bulunurken dikkat etmek lazım
    Cevapla
  • Eyüp 6 yıl önce Şikayet Et
    Dinsizin hakkından imansız gelir misali. Tutuklatan ne kadar masum!!!
    Cevapla
  • Denge 6 yıl önce Şikayet Et
    Yatırım yaptığı şirketler yahudilere hizmet ediyor zaten, beter olsun
    Cevapla
  • Orhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakın yaptığı yatırımlara sen kafirle sürekli işbirliği yaparsan senden daha beteride yani oğul selman senin icabına bakar ne demişler dinsizin hakkından imansız gelir
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    İşte Amerika'nın chpnin isteği adalet ve demokrasi....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza