Kudüs'te büyük skandal! Harekete geçtiler

Reuters haber ajansı, İngilizce, İbranice ve Arapça tabelaların bu sabah tarihi kentin güneyindeki yollara monte edildiğini bildiriyor.

Kudüs'te büyük skandal! Harekete geçtiler
Kudüs'te büyük skandal! Harekete geçtiler
GİRİŞ 07.05.2018 10:30 GÜNCELLEME 07.05.2018 13:30
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Ortadoğu'yu yangın yerine çeviren ABD Başkanı Donald Trump'ın büyükelçiliğin Kudüs'e taşınma kararında, bugün yeni gelişmeler var.

İşçilerin büyükelçilik tabelalarını bu sabah tarihi kente asmaya başladığını bildiriyor. Kudüs'ün güneyindeki yollara yerleştirilen tabelalar, İngilizce, İbranice ve Arapça. 

 

 

Tabelaların asıldığını gösteren fotoğraflar, sosyal medyaya düştü. 

Filistinliler ve tüm dünyanın büyük tepkisini çeken büyükelçiliğin, 14 Mayıs'ta açılması planlanıyor. 

YORUMLAR 45
  • Yiğit 5 yıl önce Şikayet Et
    Asın bakalım, biz o tabelayı indirmesini çok iyi biliriz. Yakın bir zamanda bu şımarıklarınız bitecek Allah'ın izniyle.
    Cevapla
  • Fatih 43 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın iğrenç mahluklar Kudüs müslümanların. Biz birlik beraber olup bu yaratıkları tepe tepe atmamız gerekiyor İslam ülkelerinden bunun başka yolu yok. BM’de alınan kararı uygulamıyor bu terörist ABD böyle saçmalık olmaz ben üstünüm bütün ülkeler bütün insanlar benim kurallarıma uyacak diye birşey yok. Dünya neden bu saçmalığa susuyor bütün dünya ülkeleri bir olup bir terörist ülkenin hakından gelemiyor mu ? yazıklar olsun.
    Cevapla
  • İzmirli. 5 yıl önce Şikayet Et
    Tüm Müslüman ülkeler tepki olarak sınırları içindeki ABD büyükelçiliklerinden birer ikişer kapatsın, ABD ve israil vatandaşlarına güçlük çıkarsın. Biz hala "yok efendim biz efendilik yapalım" havasında olamayız. İstanbul'da 200'den fazla kilise/sinagog var, atina'da bir tane camii yok. Bunun adı ne?
    Cevapla
  • İzmirli. 5 yıl önce Şikayet Et
    Tüm ülkeler bu büyükelçiliği YOK kabul etsin, oradan verilen seyahat vizesi vs.'leri geçersiz saysın. Oradaki büyükelçiye dokunulmazlık ve koruma vermesin. Çünkü orada bir büyükelçilik YOK desin.
    Cevapla
  • Eginli 5 yıl önce Şikayet Et
    Beyler batanlar, kendi kendimizi ferahlatmak için birgün şöyle olacak böyle olacak, belalarını bulacaklar, yok hepsi ceyenneme odun olacak gibi yüzüne yelpaze yapar gibi biraz serinlersin. Evet kâfir kafirliğini yapmaya devam ediyor, tabiki onlar bu şekilde ölülerse cehennemlik.. Ama bunları daha durduracak Allah'tan başka güç yok çünkü Arabın halini hergün okuyoruz burada. Bak adam Vatikan'la anlaşıp kilise açtırıyor hemde Medine'd. Bu demekki Kudüs'ü de dedeleri satmış. Yazık şu halimize.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza