Barzani: 'Türkiye ile ilişkilerimiz düzelecek'

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani Hollanda'da yaptığı bir açıklamada IKBY ile Türkiye arasındaki ilişkilerin düzeleceğini söyledi.

Barzani: 'Türkiye ile ilişkilerimiz düzelecek'
Barzani: 'Türkiye ile ilişkilerimiz düzelecek'
GİRİŞ 10.07.2018 21:23 GÜNCELLEME 10.07.2018 21:23
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye'ye yaptığı ziyareti tamamlayan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani, Hollanda'ya geldi. Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüşmesi ardından açıklamalarda bulunan Barzani, Türkiye'ye yaptığı ziyareti değerlendirdi.

Ziyaretinin iyi geçtiğini söyleyen Barzani, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme fırsatının olduğunu belirterek, geçen yıl IKBY'nin yaptığı tartışmalı referandumdan sonra ilk resmi ziyareti olduğunu söyledi. Barzani, ziyaretin IKBY ile Türkiye arasındaki ilişkiler için iyi bir başlangıç olarak nitelendirerek "İlişkilerimiz gelecekte daha da gelişecek" diye konuştu.
Barzani'nin Hollanda'dan sonra İngiltere ile ABD'yi ziyaret etmesi bekleniyor.

YORUMLAR 24
  • ozelharekat 5 yıl önce Şikayet Et
    reis gene cozum sureci diye doguya bunlara para akitacak..ama bunlar ekmeksiz gider hdp ye verir hep.ama devlet gene butun sermayeyi doguya verir.onlar dost gibi gorunur ama.hrpsinin hayali turkiyeden topragini ayormaktir
    Cevapla
  • 44malatya 5 yıl önce Şikayet Et
    hepsi hain.ben bunların herseylerinin yalan olduğuna inanıyorum.barzani hainlik etti başkanımıza.onun bedelini ödüyor dahada ödeyecek.yeni başladık.
    Cevapla
  • Uğur 5 yıl önce Şikayet Et
    sizin hainliginiz kıyamete kadar sürecek ve bu şekilde rezil yaşamaya devam edeceksiniz. sizin israilden ve kalleş avrupadan hiçbir farkınız yok...
    Cevapla
  • bursa 5 yıl önce Şikayet Et
    Eksik ol
    Cevapla
  • İsimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!