'Kriz içindeyiz, Kaşıkçı'nın öldürülmesi iğrenç'

Suudi Arabistan Enerji, Sanayi ve Maden Kaynakları Bakanı Halid el-Falih, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesini, iğrenç bir hata olarak nitelendirerek ülkesinin bir krizden geçtiğini söyledi.

'Kriz içindeyiz, Kaşıkçı'nın öldürülmesi iğrenç'
'Kriz içindeyiz, Kaşıkçı'nın öldürülmesi iğrenç'
GİRİŞ 23.10.2018 12:22 GÜNCELLEME 23.10.2018 17:04
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Başkent Riyad'taki "Çöldeki Davos" olarak adlandırılan "Geleceğe Yatırım Girişimi (FII) Konferansı"nda konuşan Suudi Arabistan Enerji Bakanı Halid el-Falih, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürüldüğünün açıklamasının ardından "Kaşıkçı'nın öldürülmesi iğrenç bir durum ve Suudi Arabistan kriz içerisinde" ifadelerini kullandı.

Kaşıkçı cinayetinin ardından alınan geniş çaplı uluslararası boykot kararları gölgesinde bu sabah başlayan Geleceğe Yatırım Girişimi (FII) Konferansı'nın üç gün sürmesi planlanıyor.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 16
  • bayrak 09 5 yıl önce Şikayet Et
    kriz icinde bogulun .
    Cevapla
  • KaFKaS CePHeSi 5 yıl önce Şikayet Et
    bu arap yöneticiler neden hep top, sakallı acaba.
    Cevapla
  • Hakan Taşer 5 yıl önce Şikayet Et
    Zorlama nedeniyet bu kadar oluyor işte, sonunda özünüze dönüyorsunuz. Çöllerde aç susuz bıraktığınız insanları kılıçtan geçirmek sizin fıtratınız. Hz Hüseyin`i Mehmetçikleri ve diğer mazlumları bu millet unutmadı. Sizi bu katliama teşvik edenler dımdızlak ortada bırakacak. Sonra saltanatınız için tekrar onlara yalvaracaksınız . Arayı düzeltmek için tekrar 350 milyar dolarlık diyet ödeyeceksiniz. Böyle sürüp gidecek bir türlü akıllanmayacaksınız. Olan zavallı halkınıza olacak.
    Cevapla
  • Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    Hesap verme vakti sizde?
    Cevapla
  • hayydangeldim 5 yıl önce Şikayet Et
    haccda kaybolan vefat eden öldü gömdük dediğiniz müslümanları bu yöntemle mi öldürüyorsunuz. müslümanların kanaat önderi olabilecek kişileri bu yolla mı yok ettiniz yıllarca? işkenceyle parçalayarak öldürdüğünüz kaç müslümanı ezildi vs diyerek izdiham listelerine eklediniz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ev hanımları, işsizler ve emekliler dikkat! Vergi muafiyeti geliyor
Eurovision yarışmasında İsrailli şarkıcı yuhalandı koşarak sahneden inmek zorunda kaldı