Tansiyon yükseltecek: Çatışma yaklaşıyor

Hamas yöneticilerinden Husam Bedran, "Batı Şeria günbegün işgalcilerle doğrudan ve kapsamlı bir çatışmaya yaklaşıyor" dedi.

Tansiyon yükseltecek: Çatışma yaklaşıyor
Tansiyon yükseltecek: Çatışma yaklaşıyor
GİRİŞ 13.03.2019 17:27 GÜNCELLEME 13.03.2019 17:27
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hamas yöneticilerinden Husam Bedran, işgal altındaki Batı Şeria'nın İsrail ile doğrudan çatışmaya yaklaştığını belirtti.

 

 

Bedran, Twitter adresinden "Batı Şeria günbegün işgalcilerle doğrudan ve kapsamlı bir çatışmaya yaklaşıyor" paylaşımında bulundu.

Son günlerde El-Halil ve Selfit kentlerinde şehit olan Filistinlilere, Mescid-i Aksa'da ve İsrail hapishanelerinde tırmanan gerginliğe, siyasi ufkun bulunmaması ve ekonomide gerilemeye dikkati çeken Bedran, tüm bunların direniş motivasyonunu artırdığını belirtti.

 

 

Bedran, "İsrail, eğer halkımızın Filistin içindeki durum veya uluslararası karmaşıklıklar nedeniyle direnişi bırakacağını düşünüyorsa, bilsin ki biz yılmaz bir halkız" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • yazık 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar neden hep müslüman ülkelerde oluyor neden gendinize gelin
    Cevapla
  • Sabo 5 yıl önce Şikayet Et
    Amenna
    Cevapla
  • Haso 5 yıl önce Şikayet Et
    S.o.s turkiye haydi
    Cevapla
  • misafir. 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu topraklarini karis karis satan filistinliler hala nasil oluyor da konusuyor israil katilleri postallariyla mabedimize girerken nasil izin veriyorlar olecekseniz adam gibi cikin ve mabedimiz icin caninizi feda edin allah inanlarin yanindadir bos laf yapmayin
    Cevapla
  • Nizamı Alem 5 yıl önce Şikayet Et
    Misafir misafirliğini bil.Başkalarının ağzı ile konuşma..
    Cevapla
  • Nerden bileceksin ki 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayatında batı şeria nın nerde olduğunu mescid i aksanın nerde olduğunu gördün mü... aradaki duvarları güvenlik noktalarını ne kadar biliyorsun. Sen hiç el halil kentine gittin mi. BILEMEZSIN gitmeden bilemezsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!