Rus yetkili duyurdu! İlk S-400 sevkiyatı ne zaman gerçekleşecek?

Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Aleksandr Fomin, Türkiye’ye ilk S-400 sevkiyatının yakın zamanda gerçekleştirilmesinin planlandığını bildirdi.

Rus yetkili duyurdu! İlk S-400 sevkiyatı ne zaman gerçekleşecek?
Rus yetkili duyurdu! İlk S-400 sevkiyatı ne zaman gerçekleşecek?
GİRİŞ 23.04.2019 00:24 GÜNCELLEME 23.04.2019 02:55
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fomin Moskova Güvenlik Konferansı öncesinde RT TV kanalına yaptığı açıklamada, "Askeri teknik işbirliği alanında işbirliğimiz aktif şekilde gelişiyor. S-400 projesini biliyorsunuzdur. Yakın zamanda bu kompleksin ilk kısmının sevkiyatı planlanıyor. Diğer projelerde de aktif şekilde işbirliği yapıyoruz" dedi.

 

 

MÜTHİŞ BİR EĞİLMEZLİK GÖSTERDİLER

Fomin, Türk partnerlerinin aktif tavrına dikkat çekerek, "ABD'nin S-400'e ilişkin güçlü baskısına rağmen müthiş ruh sertliği ve eğilmezlik gösterdiler. Bu çok şey söylüyor" dedi.

 

 

Fomin, Rusya ve Türkiye'nin ilişkilerinin siyaset, ekonomi ve askeri teknik işbirliği dahil olmak üzere tüm alanlarda yükselişte olduğunun altını çizerek, "Askeri alanda işbirliği yapıyoruz, belirli bir formata sahibiz. Suriye konusunda da işbirliği yapıyoruz. Türkiye, Astana sürecinin garantör ülkelerinden birisidir ve Türkiye tarafı ile işbirliği olmadan İdlib çatışmasızlık alanının kurulması başta olmak üzere Suriye'deki barış sürecinde bazı konuları çözmek imkansız" dedi.

YORUMLAR 13
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Devlet Bahçeli Devletimizin sigortasıdır.
    Cevapla
  • Hacı İlbey 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve RUSYA için Türkiye ile Ukrayna cephe ülkeler , yani savaş olmasa bile bu bölgede her zaman savaş varmış gibi politika güdüyorlar.Bizim için aldığımız savaş araçlarını yazılım ve mühimmat teknolojisini millileştirmek sonrada kendi teknolojimizi geliştirmektir.
    Cevapla
  • hakan acar 5 yıl önce Şikayet Et
    s 400 ler gelsin akdenizi komple kapsama alsın, israil köpeğini syredin siz bakın nasıl havlayacak
    Cevapla
  • sinan ay 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Yönetim Batının işne gelmediğinden içimizdeki köpeklerine havlayın diyorlar
    Cevapla
  • Trabzonlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben Rusya'nın yerinde olsam bedava bile veririm.Türkiye sayesinde ABD silah pazarına giriyor müşteri kazanıyor,ABD direncini kırıyor......Siyasi getirisi apayrı....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...