Zarif'ten çok sert sözler! Bir terörist var o da...

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD Başkanı Donald Trump'ı "terörist" olarak niteleyerek, "İran Trump'ın sonunu görecek ancak o İran'ın sonunu asla göremeyecek." dedi.

Zarif'ten çok sert sözler! Bir terörist var o da...
Zarif'ten çok sert sözler! Bir terörist var o da...
GİRİŞ 24.05.2019 19:02 GÜNCELLEME 24.05.2019 19:02
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Zarif, resmi temaslarını sürdürdüğü Pakistan'ın başkenti İslamabad'da, Tahran-Washington hattında yaşanan gerilime ilişkin İran medyasına açıklamalarda bulundu.

ABD yönetiminin, İran'a yönelik teröre destek suçlamalarına değinen Zarif, "Trump, bir çok kez İran halkını bu lakapla (terörist) suçladı ancak bu lakap sadece kendisine yakışıyor. Eğer bir terörist varsa bu ekonomik terör suçu işleyen Trump'un kendisidir." dedi.

İRAN TRUMP'IN SONUNU GÖRECEK

Trump'un pazar günü Twitter hesabından paylaştığı, "İran savaşmak istiyorsa bu resmen İran'ın sonu olur." şeklindeki mesajına da cevap veren Zarif, "İran, Trump'un sonunu görecek ancak o İran'ın sonunu asla göremeyecek. İran binlerce yıldır var ve var olmaya devam edecek. Yeni ortaya çıkan bir ülke İran hakkında bu şekilde konuşamaz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 19
  • ramiz dayı 4 yıl önce Şikayet Et
    zamanında esadı korumayıp devrilmesine yardımcı olsaydı bunlar olmazdı şimdi işi öyle bi sıkıntıya soktu ki iran gene müslüman kanı akacak rabbim zalimin planlarını bozar inşallah iranda akılı başına gelir
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    1953 den beri pkk yı finanse eden abd sözünü geçiremediği ülkelere teröristleri saldırtan abd terör örgütleri daeş-pkk-ypg-pyd besleyen-yönlendiren abd istediği ülkeye saldıran-karıştıran-kaos çıkartan despotluk yapan abd pkk ya 40 bin tır silah ve mühimmat veren abd pkk yı kışkırtan abd olduğundan boşuna terörist aramaya gerek varmı
    Cevapla
  • Erdoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    terörist işkalci zalim abd yakında paramparça olacaksın senden tam 7 devlet çıkacak biride fetö
    Cevapla
  • oya 4 yıl önce Şikayet Et
    abd malum da iran da az değil ortadoğuda şii sünni savaşı çıkarmaya çalışan iran. Osmanlıda alevileri devlete karşı kışkırtıp duran da irandı.
    Cevapla
  • derin 4 yıl önce Şikayet Et
    iran, abd demokratları, küreselci sermaye sahipleri, suud, bea, fransa, güney almanya(bavyera), israil(siyonist/eşkenaz) bir tarafta. kraliçe ve hanedanlar, abd cumhuriyetçileri ve seferadlar bir tarafta. bakalım neler olacak. herşeyin doğrusunu aliym olan Allah bilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
36 bin sağlık personeli alınacak!