Pakistanlı bakanın bu görüntüsü ortalığı karıştırdı

Pakistan Hayber-Pahtunhva bölgesi Bilgi Bakanı Shoukat Yousufzai, Facebook üzerinden canlı yayınlanan basın toplantısı sırasında, söz konusu uygulamanın bir özelliği olan 'kedi kulağı filtresi' açık unutulunca, ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Pakistanlı bakanın bu görüntüsü ortalığı karıştırdı
Pakistanlı bakanın bu görüntüsü ortalığı karıştırdı
GİRİŞ 17.06.2019 09:35 GÜNCELLEME 17.06.2019 09:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yerel medyada yer alan haberlere göre, Pakistan Bilgi Bakanı Yousufzai'nin sosyal medya ekibi, Yousafzai'nin katıldığı bir basın toplantısını Facebook üzerinden canlı yayınlarken, söz konusu uygulamanın bir özelliği olan "kedi kulağı filtresinin" açık olduğunu unuttu. Bakan Yousafzai ve diğer yetkililerin kedi kulakları filtresiyle olan görüntüleri, sosyal medyada birçok kişinin dikkatini çekti.

 

 

PTI Khyber Pakhtukhwa isimli Facebook sayfasından yapılan canlı yayına ilişkin görüntüler, hatanın ardından kaldırılırken, sosyal medya kullanıcıları Yousafzai ve diğer bakanların kedi kulaklarıyla olan fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    bu birşeymi,bir internette you tubeyi açıp bakın,bu Pakistan lıların daha neleri var,ufacık erkek çocukları dansöz gibi oynatıp para basacak kadar reziller.
    Cevapla
  • poıuy 4 yıl önce Şikayet Et
    abdyi yerle bir etmek okyanusa gömmek haritadan silmek için 15 adet çift yapışık süpersonik füze yeter inşallah böyle bir devlet çıkar zamanı geldiğinde hayırlısıyla amin
    Cevapla
  • canım memleketim 4 yıl önce Şikayet Et
    :)) ahahaa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar