ABD'den Şam'a yaptırım uyarısı!

ABD'den, işletmelere Suriye'nin başkenti Şam'da düzenlenecek ticaret fuarına katılmamaları uyarısında bulunuldu.

ABD'den Şam'a yaptırım uyarısı!
ABD'den Şam'a yaptırım uyarısı!
GİRİŞ 28.08.2019 15:08 GÜNCELLEME 28.08.2019 15:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD'nin kapatılan Şam Büyükelçiliğinin Twitter hesabından, Şam'da bugün başlaması planlanan uluslararası ticaret fuarı konusunda işletmelere veya ticaret odalarına yaptırım uyarısı yapıldı. 

Hesapta, "Bazı yerel işletmelerin veya ticaret odalarının, Şam'daki uluslararası ticaret fuarına katılmayı planladığı yönünde haber aldık. Esed rejimi ya da ortaklarıyla iş yapanların, kendilerini ABD yaptırımları olasılığına maruz bıraktıkları uyarımızı bir kez daha yineliyoruz." ifadesi kullanıldı. 

Bu bilgiyi ABD'li makamlarla paylaşanlara teşekkür edilen hesapta, özellikle Esed rejiminin, müttefikleri Rusya ve İran Devrim Muhafızları Ordusu ile masum Suriyelilere saldırdığı bir dönemde, Suriye dışından işletme, kişi veya ticaret odalarının, Şam'daki bir ticaret fuarına katılımının "uygunsuz ve kabul edilemez olduğu" belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • jhhjk 4 yıl önce Şikayet Et
    abd ve ortakları koalisyonları suriyede hergün katliam soykırım yapıyor bu gündeme medyalarda gelmiyor gizli tutuluyor ama kendisi abd nato ülkeleri dünya kurtaran fedaimiş gibi suryeye yerleşen abd köpeği 25 askeri üsle suriyede işgalci durumunda bulunuyor abd 15000km den gelerek suriyede hem katliam soykırım yapıyor hemde zalimce işgal ediyor sömürüyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!