İsrail 2020'de Mescidi Aksa'yı yıkacak

Mescid-i Aksa Muhafızı Şeyh Raed Salah “İsrail, Mescidi Aksa’nın altına bomba döşedi, 2020 yılında Aksa’yı yıkacaklar” dedi. Filistinli lider, "Harap Sinagogu, Mescidi Aksa'yı yıkma planının en önemli adımıdır" dedi.

İsrail 2020'de Mescidi Aksa'yı yıkacak
İsrail 2020'de Mescidi Aksa'yı yıkacak
GİRİŞ 22.05.2010 12:34 GÜNCELLEME 22.05.2010 12:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Taha Dağlı'nın röportajı

İSRAİL MESCİDİ AKSA'NIN ALTINA BOMBA YERLEŞTİRDİ
-"İsrail 1967'den bu yana Mescidi Aksa'nın altında kazı çalışmaları yürütüyor. Bugün Mescidi Aksa'nın bulunduğu Haremüşerif bölgesi UNESCO tarafından koruma altında fakat tüm bu korumaya rağmen İsrail, kazı çalışmaları sırasında Mescidi Aksa'nın altını boşalttı, çok sayıda tünel kazıldı, Mescidi Aksa'nın altındaki tünellere bomba yerleştirildi ve daha fazla bomba ve dinamit yerleştirilmek üzere bu tünellerin içine çukurlar açıldı."

İSRAİL 2020'DE MESCİDİ AKSA'YI YIKACAK
-"İsrail amacı Mescidi Aksa'yı yıkıp yerine Süleyman Mabedini inşa etmek. Şu an Mescidi Aksa'nın yıkılması için tüm hazırlıklar yapılıyor, kutsal mekanın altına kazılan tünellere bomba ve dinamit yerleştiriliyor bir gün gelecek bu bombalar patlatılarak Mescidi Aksa yıkılacak ve İsrail Mescidi Aksa'nın bulunduğu yere Süleyman Mabedini inşa edecek. Bunun için geri sayım başladı. Mescidi Aksa'yı 2020 yılında yıkıp yerine Süleyman Mabedini açmayı planlıyorlar şu an görünen tarih 10 yıl sonrası yani 2020."

2010 YILI MESCİDİ AKSA'YI YIKMA PLANININ MİLADIDIR
-"2010 yılı İsrail'in Mescidi Aksa planı için çok önemli bir tarihti. Zaten Kudüs'teki gelişmeleri takip ederseniz 2010 yılının Ocak ayından bu yana Kudüs'te yeni inşaat sahaları yaptılar, Mescidi Aksa'ya yönelik kuşatmayı iyice arttırdılar ve Mescidi Aksa'ya çok sık şekilde girmeye başladılar. Tüm bunların ötesinde Mart ayında yıllar sonra yeniden faaliyete soktukları Harap Sinagogu, Mescidi Aksa'yı yıkma planının en önemli adımıdır. Harap Sinagogu, Mescidi Aksa'ya sadece 100 metre mesafededir ve şu an Yahudiler Mescidi Aksa'nın yakınına kadar girip ibadet etmektediler. Harap Sinagogunun yeniden açılması Yahudiler için bir milattır ve gerçek emellerine önümüzdeki 10 yıl içinde ulaşmayı planlamaktadırlar."

(Sabah)

YORUMLAR 3
  • sadbinebivakkas 13 yıl önce Şikayet Et
    Yıkılsa ne olacak ki?. Sanki kıyam mı yapılacak. İsrail yine yönetmin mütefiki olacak. İnsalar sokağa çıkıp bir kaç slogan atar sonra da eve gider huzlu bir şekilde yatar dini veciberimi yerine getirdim Kudus için kahrosun israil dedim . Hakır oldu mu ahni yok olmaz. Diyalogcular da daha çok diyalok yapacak haham pamazlara daha çok sevişecek.Allah Resülü 1 mülsüman ödrümesi Kabenin ykılamınsan daha kötü diyor . Yıkılsa ne olacak. Her gün müslüman ödlüyor kudus 80 yıldır işgal altında
    Cevapla
  • Selva 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağzından bal damlıyor kardeş
    Cevapla
  • ugur temiz 13 yıl önce Şikayet Et
    hadislerde gecen kıyamet alametleri. mescıdı aksa yıkılmadan kıyamet kopmaz seklınde bır hadıs hatırlıyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...