MEB, boş kontenjanlara atama yaptı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 10 Eylül'de yapılan öğretmen atamalarında boş kalan kontenjanlara en fazla ihtiyaç duyulan 12 alanda ek öğretmen ataması yaptı

MEB, boş kontenjanlara atama yaptı
MEB, boş kontenjanlara atama yaptı
GİRİŞ 13.09.2012 13:35 GÜNCELLEME 13.09.2012 13:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı, 10 Eylül'de yaptığı öğretmen atamaları ile ayrılan 40 bin 164 kadroya, 36 bin 552 atama yapmıştı. Bakanlık, bugün de tercih dışına evet diyenlerden en çok ihtiyaç duyulan beden eğitimi, coğrafya, fen ve teknoloji, görsel sanatlar/resim, ilköğretim matematik öğretmenliği, İngilizce, matematik, müzik, okul öncesi öğretmenliği, sosyal bilgiler, Türk dili ve edebiyatı, Türkçe öğretmen alanlarına atama yaptı.

Adaylar, atama sonuçlarını Bakanlığın İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü sitesinden TC kimlik numaralarını girerek öğrenebilecek.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • besyo_man 11 yıl önce Şikayet Et
    sağlıkta en büyük tehlike?. gelecek yıllarda sağlık alanında en büyük tehlike nedir sizce? sağlık bakanı recep akdağ'da uyarıyor herkesi! türkiye'de gelecek nesil obezleşiyor! gelecekte sağlık bütçesi sos verecek! zaten günümüzde en büyük bütçe sağlığa ayrılıyor! burdan sağlık bakanımızın dediği gibi okullarda beden eğitimi öğretmen sayısını artırın ve çocuklara spor etkinliği yaptırsınlar diyor! çünkü obezlik çağımızın en büyük tehlikesi! her türlü hastalık obezlerde daha yaygın olmakta! burdan meb bakanımıza sesleniyorum; beden eğitimi öğretmen alımları yaparak gelecekte obezleşmeyi önleyebilirsiniz! özellikle zaman kaybetmeden atama bekleyen bütün beden eğitimi öğretmenlerini sınavsız atama yapın! bunu yaparsanız devletimizin bütçesine gelecekte en büyük katkıyı meb bakanlığı sağlayacaktır! saygılar bizden.
    Cevapla
  • besyo_man 11 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın hangi ülkesinde var?. zorunlu olmaktan çıkarılan ve başbakanımızın dahi okul öncesi olmasa da olur dediği bir ülkede nasıl olur da 4600 okul öncesi öğretmeni atıyorsun! zorunlu olan beden eğitimi öğretmeni ihtiyacı 10.000 iken nasıl olurda almazsınız? bu nasıl bir planlama? dünyanın hangi ülkesinde var böyle bir plansızlık? kpss sınavını da artık yılda bir kes yapacağını söyleyen mebe sesleniyorum! bu seneki puanlar gelecek yıl geçerli olmayacağı için şubat ataması istiyoruz ve hakkımız olan beden eğitiminden en 5000 atama daha istiyoruz. ya alacaksınız bizleri ya da alacağız hakkımızı!!!!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza