Reaksiyon ne zaman başlıyor? Yeni dizi: Reaksiyon!

Yeni dizilerden Reaksiyon dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu. Reaksiyon dizisi yayın günü ve Reaksiyon 1. bölüm 15 Eylül Pazartesi!

Reaksiyon ne zaman başlıyor? Yeni dizi: Reaksiyon!
Reaksiyon ne zaman başlıyor? Yeni dizi: Reaksiyon!
GİRİŞ 12.09.2014 12:25 GÜNCELLEME 12.09.2014 12:44

Merakla beklenen ve Kurtlar Vadisi Pusu'ya rakip olması beklenen Reaksiyon dizisinin yayın tarihi belli oldu. Star TV ekranlarından yayınlanacak olan Reaksiyon, daha önce Çarşamba günü olarak açıklanan yayın gününün değiştirilmesi ile Reaksiyon dizisinin yayın tarihi de belli olmuş oldu. Reaksiyon dizisi 1. bölümüyle 15 Eylül Pazartesi günü ekrana gelecek.

İlk bölümüyle 15 Eylül Pazartesi günü, saat 20:30'da ekrana gelecek Reaksiyon dizisinde İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder ve Nehir Erdoğan gibi isimler yer alıyor. Reaksiyon dizisinin yönetmeni ise dizilerden ve sinema filmlerinden tanıdığımız Onur Tan. Senaryosunu Emre Özdür - Ozan Aksungur ikilisinin yazdığı Reaksiyon dizisinin konusu ve çekim teknikleriyle Kurtlar Vadisi'ne rakip olabileceği belirtiliyor.

Reaksiyon dizisinin yayın gününün Çarşamba'dan Pazartesi'ye alınmasında ise diziye büyük umutlar bağlanmasının ve Çarşamba günü oldukça güçlü reyting ve izleyici oranlarına sahip diğer dizilerden dolayı izleyici kaybetmesinden çekinilmesi neden oluyor. 

Reaksiyon dizisinin 1.bölüm fragmanını izlemek için tıklayın.

Dizide daha önce aksiyon ve polisiye dizilerde rol almış oyuncuların tecrübesinden faydalanılmak isteniyor. Reaksiyon dizisinde asker rolünü oynayacak İbrahim Çelikkol da uzun bir eğitimden geçti.

Haberimizi beğendiniz mi?

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak
Bakan Fidan: Türkiye UAD'deki davaya müdahil olacak