CNN'den kirli itiraf: Her şeyi para için yaptık

Takvim Gazetesi, Gezi eylemlerini çarpıtarak Türkiye'yi savaş bölgesi gibi gösteren CNN International'ın ünlü sunucusu Christiane Amanpour'la röportaj yaptığını duyurdu. Röportaj Amanpour'un itiraflarıyla doluydu. Okuyucu 'neler oluyor?' diye merak ederken asıl gerçek sonradan anlaşıldı.

CNN'den kirli itiraf: Her şeyi para için yaptık
CNN'den kirli itiraf: Her şeyi para için yaptık
GİRİŞ 18.06.2013 07:30 GÜNCELLEME 18.06.2013 11:54
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

"CNN'den kirli itiraf: Her şeyi para için yaptık" haberini yapan Takvim Gazetesi CNN'e göndermede bulunarak  'yalan haber öyle olmaz böyle olur' dedirtti. Gazete, "Takvim Haber Müdürü Mevlüt Yüksel, CNN'in Atlanta'daki merkezine gitti. 20 gün boyunca Taksim olaylarını kışkırtan Christiane Amanpour'la konuştu. İşte ünlü sunucunun itirafları..." şeklinde verdiği haberin son bölümünde okuyucusunun affına sığındı ve şu notu iletti: "CNN, Gezi Parkı olaylarını tüm dünyaya yalanlarla duyurdu. Biz de affınıza sığınarak CNN'in anlayacağı dilden bir asparagas haber yaptık. Mevlüt Yüksel'in Christiane Amanpour röportajı gerçek dışıdır..." 

Bu da Haber7 editörünün notu: Takvim'in CNN'nin deneyimli sunucusu Christiane Amanpour'la yaptığı hayali röportajda, aslında birçoğunun bilip de söyleyemediği gerçekler gözler önüne seriliyor. 

İŞTE TAKVİM GAZETESİ'NİN YAPMIŞ OLDUĞU O HAYALİ RÖPORTAJ: 

►Taksim'e bu ilginiz neden?

Bu, yönetim kadromuzun ortak isteğiydi.

►Patronlar size karışır mı?

CNN'i batırmakla tehdit ederlerse karışır.

► Sizi kim tehdit etti?

İlaç, petrol, alkollü içki lobileri, dev finans kurumları... Onlar isterse sizin ülkenizi bile batırır.

► Yanlı yayını onlar mı istedi?

Tabii ki... Patronlar bana bizzat söyledi. Türkiye'deki iki iş ortağı da 'Diktatör' vurgusunu özellikle istedi.

► Türkiye'de kimle görüştünüz?

İsim veremem, ama ülkenizin en büyüklerinden... Bütün masrafımızı karşıladılar. Eylemcilerle de tanıştırdılar.

► Irak savaşında televizyon haberlerinde devrim yapmıştınız...

Evet, savaşı canlı ve yanlı yayınladık. Bazıları bizi suçladı ama o kadar da saf değiliz. Ortadoğu'da hiç kimse yansız kalamaz.

►AK Parti mitingindeki 1 milyon kişiyi niye 'gösterici' diye tanıttınız?

Ne yapacaktık yani...

►Taksim'deki 150-200 kişiyle mi Türk Baharı olacak!

Dünyadaki ilgiyi devam ettirebilmek için küçük bir hile yaptık, hepsi o kadar... 

YORUMLAR 38
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    yahudi Otpor, ve medya ayağı CNN ...Türkiyede hezimete uğradılar!!!!!!!. ...Türk halkı bu oyunu bozarak ikinci çanakkale geçilmezi oynadı..
    Cevapla
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    Niyazi! Bak şimdi arkadaşım. toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununun ilgili maddesi, toplantıların da eylemlerin ve hak . aramak için yapılacak yürüyüş ve gösterilerin de nasıl ve nerede yapılacağını açıkça tanımlamıştır. Bunları dikkate almadan, biz hiç bir kural ve yasa tanımayız diyerek anarşi peşinde koşanların masum eylemciler olduklarına bizi hiç kimse inandıramaz! Bu palavraları kendinize saklayın! O halde bu memlekette isteyen, canı istediği yerde ve zamanda istediği gibi eylem yapsın! Bu mudur demokrasi! Bu mudur özgürlük! Ya diğerlerinin özgürlükleri ne olacak! Kaldı ki sizin özgürlük ve demokratik hak dediğiniz şeyin tanımı nedir! Bu memlekette istediğiniz gibi at oynatıyor, istediğiniz gibi yiyip-içip, dünyadan kam alıyorsunuz! Peki daha fazla istediğiniz şey nedir! Cami de sex yapabilme özgürlüğü mü! Beş kişinin ölümünden bahsedecek son insanlar sizlersiniz! Hem bir evi yakacak hem de karşısına geçip ah vah edeceksiniz! Bu nasıl akıl! Ölenlerin kanını arıyorsan, ellerine bak niyazi!!
    Cevapla
  • Yavuz Selim 10 yıl önce Şikayet Et
    Herşey Para Karşılığı Değil mi?. Bunlar para karşılığı herşeyi yapabileceklerini söylüyor öyle değil mi? İsteyin ne isterseniz, parayla değil mi?
    Cevapla
  • Niyazi Çakıroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Komik.... 5 kişinin ölümünü oradaki mizah yapan gençlere bağladınız ya, çok fazla bir şey söylemeye yok. Haa şunu mu demek istiyorsunuz? İnsanlar hak iddia ederse, protesto ederse, polis de öldürür; bu açıdan protesto öldürür. Bunu diyorsanız ayrıca kutlamak lazım sizleri.. Neyse kendimizi yormayalım, araçları ateşe verenler de, kamu malına zarar verenler aşağı yukarı biliniyor. Halkın temiz duygularıyla oynamayalım..
    Cevapla
  • burak gültekin 10 yıl önce Şikayet Et
    hala aynı hikaye?. yav miting goruntusunu kullanmamıslaaaaar!!! girin de bir bakın siteye... bir yalanın pesine bu kadar takılmayıııın!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan