Taraf'ın Star oyunu deşifre oldu

Taraf'ın Star gazetesi ve yöneticilerine yönelik operasyonunu gazeteci Ömer Adıyaman sosyal medyada yaptığı açıklamalarla deşifre etti.

Taraf'ın Star oyunu deşifre oldu
Taraf'ın Star oyunu deşifre oldu
GİRİŞ 21.11.2014 18:56 GÜNCELLEME 21.11.2014 19:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adıyaman, Taraf'a ve Gizli Arşiv'e Karaalioğlu hakkında karalama kampanyası başlatılması için talimatı verilmesini, Yiğit Bulut ve Cemil Ertem'in Twitter'daki direkt mesajlarını yayınlayarak deşifre etti.

Taraf gazetesi geçtiğimiz aylarda Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu’nun Gizli Arşiv Twitter hesabını gizlice yönettiğini iddia eden bir haber yayınlamıştı.

Taraf, 4 Ağustos günü imzasız olarak sürmanşetinde yayınladığı haberinde Star Medya Grubu Başkanı Mustafa Karaalioğlu'nun, Gizli Arşiv adlı Twitter hesabının gizli yöneticisi olmakla suçlamıştı.

Star medya grubu ise Taraf'ın bu iddiasına anında yanıt vermişti.

Star yönetiminin "zorunlu açıklama" diyerek duyurduğu açıklamada şöyle denilmişti:

"Star Medya Grubu olarak, bugün Taraf Gazetesi'nin Medya Grup Başkanımız Sn. Mustafa Karaalioğlu hakkında yaptığı gerçek dışı habere dair açıklama zarureti doğmuştur;

Taraf'ın; internet üzerinde kullanılan bazı sosyal medya hesaplarının, Medya Grup Başkanımız Sn. Mustafa Karaalioğlu ve İnternet Yayın Müdürümüz Mustafa Nihat Yükselir tarafından yönetildiği iddiası tümüyle gerçek dışıdır. Haberin tamamı yalan ve iftiradan ibarettir. Yalan habere ilişkin Star gazetesi ceza ve tazminat davası açarak hukuki süreci başlatmıştır"

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından gazeteci Ömer Adıyaman önce Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla Yiğit Bulut'un Gizli Arşiv hesabına Ali Babacan'la ilgili verdiği talimatları deşifre etmişti.

Ömer Adıyaman bu kez de Twitter hesabından Star'a yönelik operasyonun perde arkasındaki isimleri deşifre etti. Adıyaman Taraf'a bu asılsız bilgileri Yiğit Bulut ve Cemil Ertem'in olduğunu açıkladı.

Cemil Ertem'in ve Yiğit Bulut'un Gizli Arşiv hesabına Mustafa Karaalioğlu hakkında talimatlar veren telefon mesajlarının görüntülerini de yayınlayan Ömer Adıyaman, "Ekmek yediğiniz yere ihanet etmeyecektiniz" dedi.

YORUMLAR 3
  • Anadolu 9 yıl önce Şikayet Et
    paralel yorumcular bastı dört bir yanı. Hocanız atın twit demedimi size...
    Cevapla
  • Abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Kimin Taraf'ı olduğu belli. Pensilvanyalılar sizi.
    Cevapla
  • aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    kimin oyunlarının deşifre olduğunu görüyoruz merak etmeyin siz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza