Yaşlı adam 5 gündür kayıp

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nden 5 gün önce, arkadaşlarını görmek üzere doğup büyüdüğü köye giden 78 yaşındaki Nazım Karatağ ortadan kayboldu. Ailesi, güvenlik güçleriyle birlikte yaşlı adamı bulmak için seferber oldu.

Yaşlı adam 5 gündür kayıp
Yaşlı adam 5 gündür kayıp
GİRİŞ 14.06.2013 11:29 GÜNCELLEME 14.06.2013 11:29

Suşehri İlçesi Yalnızbağlar Mahallesi 1 Eylül Caddesi'ndeki evinde eşi 77 yaşındaki Saniye Karatağ ile birlikte yaşayan 7 çocuk babası Nazım Karatağ, geçen pazartesi günü doğup büyüdüğü yer olan 45 kilometre uzaktaki Koyulhisar İlçesi'ne bağlı Sütlüce Köyü'ne gitti. Köye gittiği ve aynı gün ayrıldığı belirtilen Karatağ'dan bir daha haber alınamadı. Yaşlı adama ulaşamayan yakınları durumu polis ve jandarmaya bildirdi. Kayıp başvurusu üzerine Karatağ'ı bulmak için çalışma başlatıldı. Ancak aradan 5 gün geçmesine rağmen her hangi bir ize rastlanmadı. İstanbul'da yaşayan 3 çocuğu da, babalarının kayıp olduğunu öğrenince arama çalışmalarına katılmak üzere Suşehri'ne geldi. 

SIK SIK GİDERMİŞ

Nazım Karatağ'ın eşi Saniye Karatağ, pazartesi günü arkadaşlarını görmek için Sütlüce Köyü'ne gitmek üzere evden ayrıldığını belirterek, "Annesinin köyüne sık sık gider gelirdi. Bu gitmesinde ise geri gelmedi. Hayatından endişe ediyoruz, görenlerin bize yardımcı olmasını istiyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
CHP'de bir yanda para kulesi bir yanda para saçması! 'Bu değirmenin suyu nereden geliyor?'