Düğün konvoyunda ölenler toprağa verildi

Konya-Aksaray karayolunda dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişiden 3'ü Yenikent köyünde toprağa verildi.

Düğün konvoyunda ölenler toprağa verildi
Düğün konvoyunda ölenler toprağa verildi
GİRİŞ 21.10.2013 12:59 GÜNCELLEME 21.10.2013 12:59

Kazada ölen Kadriye ve Aynur Kar'ın köyden Konya'ya gelin almaya otobüsle gittikleri, tırla çarpışan Erdal Belli yönetimdeki araçla dönerken kazanın yaşandığı öğrenildi.

Kazada hayatını kaybedenlerden otomobil sürücüsü Erdal Belli (42) ile aynı araçta bulunan Aynur Kar (43) ve Kadriye Kar (9), Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi morgundan alınarak ambulansla, merkez Karatay ilçesine bağlı Yenikent köyüne getirildi. Köy mezarlığı yanında kılınan namazın ardından cenazeler toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden Kadriye ve Aynur Kar'ın köyden, Konya'ya gelin almaya otobüsle gittikleri, tırla çarpışan Erdal Belli'nin kullandığı araçla dönerken kazanın yaşandığı belirtildi.

Otomobille çarpışan tırın sürücüsü Zeki D'nin (39) ise ehliyetinin tır kullanmak için yetersiz olduğu; kaza yerinde tıra ait yaklaşık 120 metre fren izi ölçüldüğü kaydedildi.

Öte yandan, kazada ölen diğer 2 kişi Esma Polat (22) İstanbul'da, Yasemin Bakıcı (24) ise Çorum'da toprağa verilecek.

Dün, Zeki D. idaresindeki 68 LC 011 plakalı tır, Konya-Aksaray karayolunun 61. kilometresinde, düğün konvoyunda olduğu öğrenilen Erdal Belli yönetimindeki 42 AYD 96 plakalı otomobille çarpışmış; otomobil sürücüsü Belli ile Yasemin Bakıcı, Aynur ve Kadriye Kar ile Esma Polat hayatını kaybetmişti. Sebahat Belli (40) ise kazadan yaralı olarak kurtulmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...