Tarifsiz acı! Minik Erdem ölümü bekliyor!

Şanlıurfa’da yaşayan Ahmet ve Zeliha Bezenk çiftinin minik Bebeği Erdem, karaciğer nakli yapılmazsa ölecek.

GİRİŞ 31.03.2015 17:40 GÜNCELLEME 31.03.2015 18:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Dede Osman Mahallesinde tek gözlü evde yaşayan Bezenk ailesinin on altı aylık bebekleri olan Erdem'e, henüz on sekiz günlükken karaciğer yetmezliği teşhisi konuldu.

Aile, çocuklarının sağlına kavuşması için Bursa’da ameliyat ettirdi. Yapılan operasyonun ardından Erdem bebeğin sağlığı her geçen gün kötüye gitti. Hastalığından dolayı midesi gereken işlevi göremeyen Erdem'in karnı şişti, yüzü mosmor oldu. Acıdan dolayı bir an susmayan Erdem bebeğin ailesi,  evlatlarının biran önce tedavi edilmesi için ilgililerden yardım bekliyor. Erdem bebeğin karaciğer nakli olmaması durumunda hayatını kaybedeceği bildirildi.

İMKANSIZLIKTAN BAKAMIYORLAR

Anne Zeliha Bezenk, maddi imkânlarının yetersizliğinden dolayı çocuklarına bakamadıklarını söyledi. Bezenk şunları kaydetti: “Çocuğum on sekiz günlükken hastalığı başladı. Geçmedi ondan sonra doktora götürdük. Doktorlar, oğlumun karaciğer kılcal damarlarının yüzde 50  oranın da eksik olduğunu belittiler. Bu nedenle midesi yetersiz çalışıyor. Bursa’da ameliyat ettirdik; fakat bir sonuç alamadık. Hekimler oğlumun safra kesesinin çürümüş dolduğunu ifade ettiler.  Oğlumun tek kurtuluş reçetesi bir an önce karaciğer nakli yapılması gerekiyor. Çocuğumun nakil olmaması durumunda ölecek.  Allah rızası için yardım etsinler. Yardım istiyorum sadece oğlumun hayatı kurtulsun yardım etsinler bize. Maddi durumum yok çocuğumun iyi beslenmesi gerekiyor. Çocuğumun iştahı yerinde, besleyemiyorum. Yiyecek bir şey yok sadece süt veriyorum, mama veriyorum başka durumum da yok ki besleyeyim. Kilo alırsa ameliyatı başarılı geçecekmiş öyle diyorlar”

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    Canım benim Rabbim tez zamanda şifa versin. AMİN.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
KDV hilesiyle büyük soygun