İstanbul emniyeti önünde arbede

İstanbul'da bu sabah yapılan operasyonu tepki göstermek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde eylem yapmak isteyen grupla polis arasında arbede çıktı.

İstanbul emniyeti önünde arbede
İstanbul emniyeti önünde arbede
GİRİŞ 07.10.2013 16:00 GÜNCELLEME 07.10.2013 16:00

Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) üyesi yaklaşık 30 kişi, Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde toplandı. Bu sabah İstanbul polisinin Okmeydanı, Gülsuyu ve Gazi Mahallesi'inde düzenlediği operasyonda ESP üyelerinin de aralarında bulunduğu kişilerin gözaltına alınmasına tepki gösteren grup, basın açıklaması yapmak istedi.

Polis, grubun emniyet müdürlüğü önünde eylem yapmasına izin vermedi. Bunun üzerine kalabalık grupla polis arasında kısa süreli arbede yaşandı. Daha sonra kalabalık, emniyet müdürlüğüne yaklaşık 100 metre uzaklıkta basın açıklaması yaptı.

ESP Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, burada yaptığı açıklamada, “Gözaltı operasyonuyla güne uyanırken çeteler halen çeşitli yerlerde dolaşıyor. Çetelere yapıldığı iddia edilen operasyonlar kamuoyunu ve halkımızı tatmin etmiyor" dedi. Bu arada, eylem boyunca çevik kuvvet ekipleri ve bir TOMA, Vatan Caddesi üzerinde hazır bekletildi. Eylemin ardından grup dağıldı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması