Zincirlikuyu'da mahşeri kalabalık!

Haliç Köprüsü üzerinde meydana gelen kaza İstanbul trafiğini felç etti. Zincirlikuyu'da dakikalarca metrobüs bekleyen insanların sayısı binleri buldu.

Zincirlikuyu'da mahşeri kalabalık!
Zincirlikuyu'da mahşeri kalabalık!
GİRİŞ 07.10.2013 20:07 GÜNCELLEME 07.10.2013 20:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Haliç Köprüsü yan yol üzerinde meydana gelen zincirleme trafik kazası nedeniyle İstanbul trafiği felç oldu. Öyle ki köprüye kadar uzanan trafik Zincirlikuyu'daki metrobüsleri de etkiledi.

Uzun süre metrobüsün gelmesini bekleyen insanlar tepkilerini Twitter'dan dile getirirken, Zincirlikuyu istasyonunda bekleyen insanların sayısı binleri buldu.

YORUMLAR 2
  • melih ce 10 yıl önce Şikayet Et
    qwe. metrobus var diye avcılarda oturup kadıkoyde çalışanlar veya tersi durumda olanlar evine yakın yerde çalışsınlar. ayrıca avcılar ve zincirlikuyuda ki aktarmalarda ücretli olsun 3 liraya avrupanın bi ucundan diğer ucuna gidiyor ucuz olunca metrobuste ağzına kadar dolu oluyor. pembe metrobuste olmalı o kadar kalabalık ki o kalabalıkta eşiniz kardeşiniz olduğunda gerilmekten ne yapacağımızı şaşırıyoruz. lütfen bayanlar için ayrı bir metrobus olsun
    Cevapla
  • ibrahim usta 10 yıl önce Şikayet Et
    İroni. Bırakın da oy verenler kullansın şu metrobüsleri.hem oy verme kuyusunu kaz.sonrada gel bin.olmuyor öyle.inandırıcı olmuyorsunuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı