Darağaçlı eyleme tepki

Denizli'de Devrimci Liseler üyesi bir grup genç, 12 Eylül 1980 darbesinde asılarak idam edilen Necdet Adalı'yı anmak için meydanda toplanınca, kaldırımda yürüyen bir kadın tepki gösterdi. Kadınla grup arasında gerginlik yaşanırken, araya polis girdi.

GİRİŞ 08.10.2013 20:52 GÜNCELLEME 08.10.2013 21:12
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Delikliçınar Meydanı'nda toplanan 15 kişilik Devrimci Liseliler grubu, 12 Eylül 1980 askeri darbesinden sonra asılarak idam edilen Necdet Adalı için anma eylemi yaptı. Yanlarında getirdikleri darağacını meydana kuran gençler, 'Necdet Adalı ölümsüzdür' sloganı attı.

Devrimci Liseliler adına açıklama yapan Belgin Akça, Necdet Adalı'nın ömrünü halkına adadığını, darağacında bile urganını kendi boynuna geçirdiğini belirtti.

Açıklama sırasında grubun yanından geçen bir kadın, gençlere tepki gösterdi. Gençlerin yanına yaklaşan kadın, 'Hepiniz kuş beyinlisiniz, bir grup kuş beyinliler' dedi. Arada gerginlik çıkınca polisler kadını uzaklaştırmaya çalıştı. Bu sırada kadın, kendisini uzaklaştırmaya çalışan polislere, 'Bunlar bir avuç kuş beyinli. Bunlarla baş edemiyorsunuz. Yeter artık' diye bağırdı. Kadın daha sonra polis ekipleri tarafından yolun karşısına geçirilerek eylem alanından uzaklaştırıldı. Devrimci Lisesi gençler darağacını, Ak Parti Denizli İl Başkanlığı'nın karşısına bıraktıktan sonra eylemi sonlandırdı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 16
  • yolcu46 10 yıl önce Şikayet Et
    okuyun. gidin abileriniz ablalarınız gibi okuyun ve adam olun önce.. siyasetle işiniz ne.. sizi kim örgütledi..
    Cevapla
  • ismail alkan 10 yıl önce Şikayet Et
    ...... bu kuş beyinlilerle polemiğe girmek , kuş beyinlilerle denk olmak demektir. konuşcaklarsa konuşşunlar defolup gitsinler. o şahsı sanki Erdoğan asmış gibi lanse olmuş. o eylemi o şahsı asanlara karşı yapamazlar tabiki .
    Cevapla
  • cesur malatyalı 10 yıl önce Şikayet Et
    yarının çocukları!. aileleri bunları durduramazsa yarın ya cezaevinde ziyarete giderler ya da mezarlarını sulamaya geç olmadan çocuklarınızı kurtarın yok illa gözden çıkarmışsanız inşallah Allah en kısa zamanda bu ülkenin başına bela olmadan defolur giderler
    Cevapla
  • ahmet demircan 10 yıl önce Şikayet Et
    doğru söze ne denir. teyzeciğim bunlara kuş beyinli demek kuşlara hakarettir çünkü bunlarda beyin yoktur.beyin olsa yaptıkları darağacını sanki necdet adalıyı asan ak parti hükümeti imiş gibi kapısına bırakmazlardı. yıllarca 12 eylül darbesinin safasını süren darbe sever partinin kapısına bırakırlardı.
    Cevapla
  • Levent Uğur 10 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun o kadına. Helal olsun o kadına.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu