Okulda öğretmene öldüresiye dayak!

Mardin Okay Yaşar Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ömer Öncel ve öğretmen Muhammed Yılmaz, kavga eden öğrencilerden birinin yakınlarının saldırısına uğradı.

Okulda öğretmene öldüresiye dayak!
Okulda öğretmene öldüresiye dayak!
GİRİŞ 24.10.2013 19:11 GÜNCELLEME 24.10.2013 20:40
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Biri boksör olan saldırganların dövdüğü Ömer Öncel'e, 15 günlük 'iş göremez' raporu verildi.

İddiaya göre olay şöyle gelişti:

Okay Yaşar Anadolu Lisesi öğrencisi 2 kız, daha önce bu okulun öğrencisi olan ancak tasdikname alınca Açıköğretim Lisesi'ne kayıt yaptıran Ayşe Ö. ile bilinmeyen nedenle okul bahçesinde kavga etti. Buna müdahale eden Müdür Yardımcısı Ömer Öncel, okullarının öğrencisi olmadığı gerekçesiyle Ayşe Ö.'yü okul bahçesinden çıkardı.

Eve giden Ayşe Ö., yakınlarına Müdür Yardımcısı Ömer Öncel'in kendisini dövdüğünü söyleyince, ağabeyleri Koray, Resul ve Fatih Ö. hemen okula geldi. Müdür Yardımcısı Ömer Öncel'e önce tartışan Koray, Resul ve Fatih Ö., ardından saldırıya geçti. Biri boksör olan saldırganlar Ömer Öncel'i kıyasıya dövdü, araya girmek isteyen öğretmen Muhammet Yılmaz'ı da yumrukladı.

İhbar üzerine okula gelen polis, 3 saldırganı gözaltına aldı ve soruşturma aşlatıldı. Dövülen öğretmenler hastaneye götürüldü. Müdür Yardımcısı Ömer Öncel'e 15 günlük 'iş göremez' raporu verilirken, olayı duyan öğretmenler Mardin Devlet Hastanesi'ne giderek meslektaşlarını ziyaret etti.

Eğitim-Bir Sen Mardin Şube Başkanı Eyüp Değer, "Yapılan bu saldırıyı nefretle kınıyoruz. Bu olay okullardaki güvenlik zafiyetinin bir göstergesidir. Şiddet olaylarında öğretmenlerimiz ne yazık ki; üvey evlat muamelesi görüyor" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 15
  • A.Baki Abid 10 yıl önce Şikayet Et
    Şiddetle Kınıyorum!. Öğretmene saldıranları şiddetle kınıyorum! Bunu yapanların insanlıktan nasiplenmediklerini düşünüyorum. Umarım hakkettikleri cezayı bulurlar.
    Cevapla
  • FATİH TEKİN 10 yıl önce Şikayet Et
    neden öğretmen ve doktor dövenler hep doğu tarafı ve doğu kökenli kişilerden oluyor. ve soruyorum bazıları bakanlara nara atmış hadiyi ordan bakanlar öğrencilere adam dövün doktor dövün öğretmen dövünmü diyorlar birde öğretmen olacak burda yorum yapanlar insanın tanımını yapamayanları nasıl öğretmen yapıyorlar pes doğrusu zati öğretmenden çok ne var bu ülkjede ve öğretmen döven öğrencilere gelince serserilik rahatlık başlarına vurmuş çaydırıcılık lazım bunları okuldan men etmek lazım
    Cevapla
  • ahmet enes 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu velilerin tutumu değil.Cahil İnsanların tutumu.. Nedense bunlar okusa üniversiteleri karıştırır okumasa şehiriçlerini.Tüm memurlara dokunana vereceksin afsız 5 yıl hapis bakalım ne yapıyorlar? Rabbimin Şeriat kanunlarından daha güzeli mi var? hırsızlık yapanın kolunu tecavüz edeninde başını keseceksin ki bu millette adalete güven oluşsun.
    Cevapla
  • Gül sultan 10 yıl önce Şikayet Et
    Hiç şaşırmadım. Diğer arkadaşlara katılıyorum öğretmenlik mesleğini bu hale getiren ömer dinçer, nimet çubukçu, hüseyin çelik ve daha nice bakanlar bu vebal altındadır. Ayrıca bu tür haberlerde öğretmenin ismi görev yeri sonuna kadar açıkça yazılırken öğrencinin ismi neden açıklanmıyor bunu da bir türlü anlamıyorum. Olay nasıl mı sonuçlanır? Öğrenci dövülse öğretmenler ihraç edilirdi ama bu olayın üzeri örtülür, öğretmen dayak yediğiyle kalır. Diğer gansterlere de yol açılmış olur.
    Cevapla
  • Oğuz Güven 10 yıl önce Şikayet Et
    Velilerin Tutumu(2). Bir meselede velilerin anlaşılamayan aşırı korumacı tavırlarıdır. Evinde yüzüne bakmadığı, hatta yüzünden tokadı eksik etmedi çocuğunu okula yollayınca bir anda camdan vazo telakki etmektedir; aman hocası şunu demiş de çocuğun psikolojisi bozulmuş, aman dokunmuşta incileri dökülmüş. Ayıptır yahu ayıp, "eti senin kemiği benim" mantığında olunsun demiyorum ama öğretmene karşı da bu katı ve iki yüzlü tutumlarda bulunulması olacak şey değildir. Ayrıca çocuğunun yazılı kağıdını isteyip-inceledikten sonra "az vermişsiniz notunu" diye öğretmenle tartışan zihniyetide anlamış değilim. Birader sen matematikten, türkçeden, fenden, tarihten ne anlarsın; hepsini geçtim sınav kağıtlarının nasıl notlandırıldığı hakkında ufacık bir bilgi kırıntısına sahip misin, adam(öğretmen) 4 sene sen kendi çocuğuna not ver diye mi eğitim fakültesinde tahsil gördü!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza