Erdoğan: Ulan hepiniz ordaydınız

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında Ahmet Kaya'ya saldıranlarla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 19.11.2013 12:35 GÜNCELLEME 19.11.2013 13:49
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 'Ahmet Kaya'ya kimler saldırdı' diyen Başbakan Erdoğan 'Kimler saldırdı? Gezi Parkı'nda bize saldıranlar saldırdı. Şimdi diyorlar ki ben o sırada tuvaletteydim ben o sırada dışarıdaydım ulan hepiniz oradaydınız. Kamera kayıtlarında hepinizi görüyoruz." diye konuştu.

"BİRİ TÜRKÜ SÖYLEDİ DİYE ÜLKE BÖLÜNMEZ"

Türkiye kelimelerden tabulardan korkacak bir ülke değildir. Buradan milletime soruyorum bugüne kadar hangi yasak Türkiye'yi büyütmüştür. Tam aksine bütün bunlar Türkiye'yi geriletmiştir. Biz her ne yaptıysak Türkiye'yi normalleştirmek için yapıyoruz. Türk'ten alp Kürt'e vermiyoruz. Kürt'ten alıp Çerkez'e vermiyoruz. Biri türkü söyledi diye biri farklı kıyafet giydi diye bu ülke bölünmez.

"DİYARBAKIR'DA TEK VATAN DEDİK"

Bu ülke toprağa kardeşliğe pamuk ipliğiyle bağlı değildir. Bu ülkenin doğusu batısı köprü altına ensesine kurşun sıkılanın acısını anlamaya çalışsın. Diyarbakır'da tek millet tek vatan tek bayrak dedik. Fakat muhalefet kalkıp da oralarda tek millet tek bayrak tek devlet diyemiyor. Türk bayraklarıyla oraları dolduramıyor.

"ŞİVAN PERWER 37 YILDIR UZAKTAYDI"

Lafa gelince de milliyetçilik diyor. Senin neren milliyetçi... Şivan Perver Diyarbakır'da valilikte odaya girdiği zaman oradaki herkes heyecanlandı. Herke bir sanatçı olarak ve vatanından 37 yıldır uzakta olan bir  olarak bakıyordu. Vatandaşlığım alınmış bir misafir olarak bakıyordu.

"ULAN HEPİNİZ ORADAYDINIZ"

Acaba bunu kimler yaptı. Bunu bedelini ödemesi gerekenler var herhalde. Aynı şeyi Ahmet Kaya'ya yaptılar. Ödül töreninde Ahmet Kaya'ya saldırdılar. Kimler saldırdı. Gezi Parkı'nda bize saldıranlar kimse onlar saldırdı. Şimdi diyorlar ki ben o sırada tuvaletteydim ben o sırada dışarıdaydım ulan hepiniz oradaydınız. Kamera kayıtlarında hepinizi görüyoruz. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.

YORUMLAR 15
  • Arif BİLGİN 10 yıl önce Şikayet Et
    BİR ASIRDIR AYNI ZİHNİYET. Kişiler değişse bile A. Kaya'ya saldıran, Gezi'yi organize eden; Ergenekon ve PKK çerçevesinde ülkeyi karanlıklara mahkum eden zihniyet aynı zihniyettir. Masonlar da onlara ruh gibi giydirilmiştir...
    Cevapla
  • Harun B. 10 yıl önce Şikayet Et
    aynı sahne. Bu adamların mutfak eşyalarıyla acaip bir bağı var arkadaş. Çatal-Bıçak, Tencere-Tava, bakalım önümüzdeki yıllarda ne yapacaklar.
    Cevapla
  • Kursuna 10 yıl önce Şikayet Et
    Bazileri kabullenemiyor Basbakanin konusmalarina!!!!. Sen ister MHP sec, istersen CHP, adam gercekleri gösteriyor ve söyluyor. Sen ne dersen de. Biz onu seviyoruz ve ne derse desin onunlayiz. Ne derse desin arkasindayiz. MHP' yide CHP'yide görduk, birisi iki lafi bir araya getiremiyor nasil Turkiyeye sahip cikacak bilmiyorum, biriside sahtekarligiyla ugrasiyor onu zaten tutan yok. Gün gectikcede herkezin gözunden dusuyor. Basbakan elinden geldikce birseyler yaptigi icinmi cekemiyorsun efendi. Laf atma biktiysan agzini kapatir oturursun.
    Cevapla
  • asabi adam 10 yıl önce Şikayet Et
    şenay düdek kim yawf???. o ne biçim tepki öyle...
    Cevapla
  • semih sertel 10 yıl önce Şikayet Et
    İşte '' ULAN'' lar. Serdar Ortaç, Ebru Gündeş, Şenay Düdek, Ercan Saatçi, Ayna Grubu, İbrahim Tatlıses, Mahsun kırmızıgül, Ajda Pekkan, Kadir inanır, Edip Akbayram, Mustafa Topaloğlu, Özcan Deniz gibi pek çok ünlü kürtçe şarkı sözünü duyunca çatal, bıçak ellerine ne geçirdilerse, Kaya'ya fırlatmaya başladılar.Şenay Düdek hızını alamayarak sahneye yaklaşıp elindeki bıcağı fırlatarak " sünnetsiz " diye ahmet kayaya bağırarak, kalabalığı kışkırttı.Linç girişimi başlayınca, Oyuncu Mehmet Aslantuğ, Kaya ve eşini korumaya çalıştı ama öfkelerine yenik düşen kalabalığın fırlattıklarından nasibini aldı. Oysaki Kaya, her konuşmasında Ülkesini ne kadar sevdiğinden bahsederdi. İşin ilginç yanı, kendisini bölücülük ile suçlayan, çatal bıçak fırlatan ünlülerden Serdar Ortaç aynı yıl asker kaçağı olduğu için yargılanıyordu.Asker kaçağı bir adamın, sözde MİLLİYETÇİLİĞİ !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi