Urfalı'nın Tayyip Erdoğan sevdası / İZLE

Şanlıurfa'da yaşayan 42 yaşındaki Hasan Yetim'in, çocuk yaşlardan beri Recep Tayyip Erdoğan'a karşı aşırı bir sevgisi var. Öyle ki; çocuklarının adını bile Fazilet ve Recep Tayyip koydu.

GİRİŞ 29.03.2014 21:46 GÜNCELLEME 29.03.2014 21:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

42 yaşındaki Hasan Yetim'in içinde, 24 yıldır karşı koyamadığı bir Recep Tayyip Erdoğan sevdası var. Henüz genç yaşlarda başlayan bu sonsuz sevda, bugüne kadar artarak geldi.

Şimdilerde tüpçü dükkanı olan Hasan Yetim, bu sevgisini çocuklarına verdiği isim ile de iyice belli etmiş. Başbakan Erdoğan'ın Fazilet Partisi'nde olduğu dönemlerde 1998 yılında doğan kızına Fazilet, 99 yılında dünyaya gelen oğluna ise Recep Tayyip ismini verdi.

Başbakan sevdalısı Yetim, genç yaşlarda bir ciğercide çalışırken Erdoğan'ın mitingine gidebilmek için işten ayrılmayı bile göze aldığını ve ustasından bu şekilde izin alarak mitinge gittiğini anlattı.

'BAŞBAKAN İLE CUMHURBAŞKANI'NI RÜYAMDA GÖRDÜM'

15 yıl önce Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü rüyasında Bakan olarak gördüğünü söyleyen Yusuf Yetim, Başbakan Erdoğan'ı da merhum Necmettin Erbakan'ın ona direksiyonu verdiği bir anda görmüş. Yetim, bu rüyaları görürken de yaklaşık bir hafta kadar kendine gelememiş ve sürekli secde ederek sevinçten ağlamış.

Son zamanlarda Türkiye'de yaşanan gelişmelerle ilgili de konuşan 42 yaşındaki Yusuf Yetim, ''Başbakan'a haksızlık yapılıyor'' dedi. Yetim'in en büyük arzusu ise Başbakan Erdoğan'la bir saatliğine bile olsa yan yana gelip onunla sohbet edebilmek.

YORUMLAR 1
  • Nermin İnce 10 yıl önce Şikayet Et
    .... ne güzel insanlarımız var..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika... İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması