Şehit polisler için tören düzenlendi

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169'uncu yıldönümü nedeniyle Edirnekapı Şehitliği'nde tören düzenlendi.

Şehit polisler için tören düzenlendi
Şehit polisler için tören düzenlendi
GİRİŞ 09.04.2014 16:58 GÜNCELLEME 09.04.2014 16:58

"Polis Haftası" kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit polisler için Edirnekapı Şehitliği'nde düzenlenen törene İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, bazı il emniyet müdür yardımcıları ile ilçe ve şube müdürleri katıldı. Şehit yakınlarının da hazır bulunduğu tören, şehitler anısına saygı duruşuyla başladı. Ardından İstiklal Marşı eşliğinde göndere bayrak çekildi.

Törende konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, şehitler için, "Sahip olduğumuz her şeyi sizlere borçlu olduğumuzu bir an bile aklımızdan çıkarmıyoruz" dedi. Altınok, konuşmasının ardından 'anı defteri'ni imzaladı.

Anma töreninde, şehit polisler için Eyüp Müftüsü Muammer Ayan tarafından dua okundu. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ve eşi Gülhan Altınok da şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Bazı şehit yakınları kabir başında gözyaşlarını tutamadı.

Şehit polisler için Edirnekapı'da düzenlenen program, mezarlara karanfil bırakılmasının ardından son buldu. Ayrıca şehit polisler için bugün Eyüp'te kurban kesilecek, Eyüp Camii'nde mevlit okutulacak. Akşam saat 19.00'da da Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nde (POKEM) şehit yakınları için yemek verilecek.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar