PKK'dan korkunç tehdit! 9 ilçe merkezine...

Hükümet ile girdiği açılım sürecinde silahlı eylemlere ara veren PKK'nın bu süre içinde Hakkari ve Şırnak bölgesinde 9 ilçe merkezine yönelik olarak konuşlandığı öğrenildi.

PKK'dan korkunç tehdit! 9 ilçe merkezine...
PKK'dan korkunç tehdit! 9 ilçe merkezine...
GİRİŞ 14.04.2014 06:52 GÜNCELLEME 14.04.2014 06:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Haziran ayına kadar süre veren terör örgütünün bu süre sonunda istedikleri yasal düzenlemeler olmadığı takdirde bazı ilçelere yönelik baskın eylemleri gerçekleştirmeyi planladıkları gelen bilgiler arasında.

Açılım sürecindeki istedikleri gelişmenin olmayışı ve başlayan Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini lehine çevirmek isteyen terör örgütünün Hakkari ve Şırnak başta olmak üzere Eruh, Uludere, Cizre ve Silopi'nin de aralarında bulunduğu ilçelere yönelik olarak Cudi, Gabar, Kato ve Herakol-Besta kamplarına yığınak yaptığı öğrenildi.

S Bilisim stratejik araştırma şirketinin yerel kaynaklara dayandırarak hazırladığı raporda terör örgütü açılım sürecinin kilitlenme ihtimalini dokuz ilçeye yönelik olarak alan hakimiyeti kazanarak geçmeyi planlıyor. Bu amaçla da son bir yıl içinde Cudi'deki kampına Şırnak merkezten binin üzerinde eleman kazandırarak eğitimden geçirdiği stratejik olarak da bölgede bulunan kamplarını takviye ettiği belirtiliyor.

KAYNAK: GAZETEPORT
YORUMLAR 5
  • arifhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetin en ağır sınavı. Bu konuda hükümet ateşle oynuyor. En ufak bir hata başına büyük bela açabilir. Olumlu giden herşey birden terse dönebilme riskini barındırıyor. Ukrayna örneği var gözler önünde, bölgesel ayaklanmalar ile başka ülkelere bağlanma durumu var! Bu hususa çok dikkat edilmesi lazım, hükümet çok ince bir çizgide, çok dikkat etmesi lazım.
    Cevapla
  • CENGAVER 10 yıl önce Şikayet Et
    SON YILLARDA DEVLET KURUMLARINA DOLANLAR NE OLACAK !. Sınavsız veya Sınavdan geçemediği halde, haksız yere Bazı Önemli Devlet Kurumlarına alınan PKK lılar ne olacak ! Adamlar hem kamuda işe alınıyolar hemde Hükümete düşmanlar, bu nasıl iş bir türlü anlamadım, Demekki bunları bu kurumlara işe alan Hainler iyi araştırılmalı...
    Cevapla
  • hasan yıldırım 10 yıl önce Şikayet Et
    Dış güçler ve yerli maşaları.. Paralel olmadı, yamuk olsun.Ellerindeki her türlü kozu deniyorlar.Halkın tokatını yediler.Hakk'ın tokatı daha şiddetli olacaktır inşallah.
    Cevapla
  • kayseriden38 10 yıl önce Şikayet Et
    His yazar... Asıl kaybeden BDP olur.. İktidara hiç bir şey olmaz merak etme..
    Cevapla
  • HisYazar 10 yıl önce Şikayet Et
    İKTİDARINI KAYBEDER. Hukümat bu alanda zaaf gösterirse iktidarını kaybeder. Umarım her türlü önlem alıyorlardır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza