Polis her yerde Hüseyin'i arıyor

Eski vekil Yıldız'a silahlı soygun girişiminde bulunan saldırganlardan yaralı olanının olay anında "Sizi kim gönderdi?" diye soran oğul Yıldız'a 'Hüseyin' cevabını verdiği ortaya çıktı.

Polis her yerde Hüseyin'i arıyor
Polis her yerde Hüseyin'i arıyor
GİRİŞ 17.04.2014 06:30 GÜNCELLEME 17.04.2014 13:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Önceki gün İstanbul Bakırköy'ü kan gölüne döndüren silahlı soygun girişiminde bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Eski ANAP milletvekili ve döviz bürosu sahibi olan Adnan Yıldız, evinin önünde otomobiline bindiği sırada iki kişinin saldırısına uğramıştı. Yıldız saldırganlardan birini öldürdü, ancak bu sırada diğer saldırganın açtığı kurşun yağmurunda kızı ve eşi hayatını kaybetti.

300 bin dolar dolu çantayı vermeyince kurşun yağdı!

'Konuştururuz' demişti

Olayı gören oğlu Kamil Yıldız da evdeki pompalı tüfeği kapıp dışarı koştu ve saldırgana ateş etti. Tam bu sırada baba Yıldız, "Öldürme konuştururuz" diye bağırınca ateş etmekten vazgeçti. İşte oğul Kamil Yıldız'ın olay yerinde ambulans beklenirken, yaralı saldırgan Mehmet Beşir Artukoğlu'na "Sizi kim gönderdi?" diye sorduğu, saldırganın da 'Hüseyin' ve bir başka isim daha söylediği öğrenildi. Şüpheli Artukoğlu'nun o an öldürülmekten korktuğu için bir isim uydurmuş olabileceği ihtimalini de değerlendiren polis Hüseyin'i bulmak için çalışmaya başladı. Hastanede tedavisi süren Artukoğlu'nun sağlık durumunun ise konuşmaya müsait olduğu ancak polise ifade vermek istemediği öğrenildi. Polise ismini bile söylemeyen saldırganın savcıya ifade vereceği öğrenildi. Savcılık, ayrıca olayda ölen Mehmet Doğu Yeşiller ile Artukoğlu'nun geçmişe yiletişim kayıtlarını da incelemeye aldı.

Ameliyattan çıkıp cenazeye gitti

Kasa hırsızları taranıyor

Olayı geniş çaplı soruşturan polis ekipleri bir ay önce Zeytinburnu 58'inci Bulvar üzerinde bulunan Adnan Yıldız'a ait Garanti Döviz Bürosu'na yapılan soygun girişimi üzerinde yoğunlaştı. Gaspçıları azmettirenlerin döviz bürosuna girmeyi başaramayan ve duvar delerek iş yerlerine giren kasa hırsızları olduğu ihtimali değerlendiriliyor. Polis daha önceki olaylarda da duvar delme yöntemiyle soygun yapan gurupları tarıyor.

HASTANEDEN ÇIKIP CENAZEYE GELDİLER

'Birinin ciğerini aldım...'

Saldırıda yaralanan baba Adnan Yıldız ile oğul Kamil Yıldız, tedavi oldukları hastaneden çıkıp hayatlarının en acı cenaze törenine katıldı. Eski vekil Yıldız'ın eşi Firüze ile 35 yakızı Betül için Eyüp Sultan Camii'nde cenaze namazı kılındı. Kolu alçılı halde kızının ve eşinin tabutu başında taziyeleri kabul eden Adnan Yıldız'ın yakınlarına 'Birinin ciğerini aldım diğerini konuşsun diye bıraktık' dediği öğrenilirken, anne kızın cenazesini Kazlıçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi. Törene eski bakanlardan Murat Başesgioğlu, MHP milletvekili Meral Akşener, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve eski dmilletvekilleri de katıldı.

Motosiklet Şişli'den çalınmış

Şüphelilerin olayda kullandığı motosikletin 2 ay önce Şişli'den çalındığı tespit edildi. Geçtiğimiz şubat ayında kaybolan motosikletin şüpheliler tarafından çalınıp çalınmadığı araştırılıyor.

KAYNAK: GAZETEVATAN
YORUMLAR 4
  • Cevat Öner 10 yıl önce Şikayet Et
    tunç atakan. kardeşim tamam sarıgüle asla oy vermeyiz ama ya durduk yere bu ne tahkir? bırak adam nereye giderse gitsin. bizim chp lilerden farkımız olmalı. yorumun olmamış.
    Cevapla
  • kadir tartar 10 yıl önce Şikayet Et
    sarıgül işsiz kaldı garibim. işsiz adam ARTIK ANCA CENAZE AÇILIŞ MERASİMLERE KATILIR KATILSIN TABİ BİŞİ DEDİĞİMİZ YOK MİLLETİN MENFAATİNE BU TABİ İSTANBUL EMİN ELLERDE ÇÜNKÜ OYALANIP DURSUN GARİBİM
    Cevapla
  • burak burak 10 yıl önce Şikayet Et
    MUSTAFA SARIGÜL ÜN NE İŞİ VAR ORADA?. mide bulandıran bir duruşu var adamın, artık bir dahaki seçime kadar cenaze cenaze gezer, tanıdık tanımadık her kalabalığa karışır.
    Cevapla
  • TUNÇ ATAKAN 10 yıl önce Şikayet Et
    ÖLÜ EVİNİN YASÇISI DÜĞÜN EVİNİN TEFÇİSİ. ulan bu sarıgül denilen kösele suratlı yine burda arkadaş.ne utanmaz ne arsız ne kaypak kişiliksiz adam bu anlamadım anlayan varsa anlatsın.tüüüh senin sıfatına
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beynimiz hackleniyor! - Gazete manşetleri
ABD, Netanyahu'nun hain planını ifşa etti! Biden'ı çıldırtan skandal ateşkes şartı