İhsanoğlu'nun katıldığı iftarda silah sesi

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, Eyüp'te katılacağı iftar programı öncesi, duyulan silah sesi üzerine iftarı beklemeden alanı terketti.

GİRİŞ 09.07.2014 20:38 GÜNCELLEME 09.07.2014 22:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Eyüp’te katılacağı iftar programı öncesi, iki grup arasında çıkan kavga sırasında bir el silah sesi duyuldu. Olay sonrası İhsanoğlu, iftar programını beklemeden alandan ayrıldı. 

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Eyüp Ayvansaray’daki Hz. Kab Mescidi'nde katıldığı iftar programında açıklama yapacağı sırada, iki grup arasında kavga çıktı. Kavga esnasında bir el silah sesi duyulurken, silah sesinin duyulmasının ardından İhsanoğlu alandan ayrılmak istedi.

Bu sırada iftar programına katılan vatandaşlar İhsanoğlu’nu gitmemesi konusunda ikna etmeye çalıştı. Vatandaşların ısrarının ardından iftar alanına doğru yönelen İhsanoğlu, kavganın devam ettiğini görünce, aracına binerek alandan ayrıldı.
İhsanoğlu’nun alandan ayrılmasının ardından kavga eden grup alandan uzaklaştırıldı.

İHSANOĞU'NDAN YAZILI AÇIKLAMA

Türkiye'nin Cumhurbaşkanı adayı Prof. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bu akşam İstanbul Eyüp'teki iftar programı sırasında tatsız bir olay yaşanmıştır.

Prof. İhsanoğlu'nun bu olaya ilişkin açıklaması aşağıdaki gibidir :

"İstanbul Eyüp'teki halkın sofrasında iftar etmek için bulunduğumuz Hazreti Kab Camii avlusunda açıklama yaparken üzücü bir olay yaşandı.

Bu talihsiz olayın ardından güvenlik ekipleri bulunduğumuz alandan çıkmamızı söyledikleri için ağız tadıyla iftar edemeden bölgeden ayrıldık.

Olay ne kadar tatsız da olsa, kimsenin  burnu bile kanamadan atlatılmış olması yüreklerimizi ferahlattı.

Hepimize geçmiş olsun.

Dileğim odur ki, demokrasimizin en güzel, en coşkulu anlarından olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri bize yakışacak biçimde huzur ve sağduyu ile geçsin. Bu konuda güvenlik güçlerimize ve olası tüm provokasyonlara karşı milletimizin kadim şuuruna güveniyorum."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • adnan demir 9 yıl önce Şikayet Et
    BUNU YAPAN. Alandan kaçan Cumhurbaşkanı adayı, Kefeni giymeyi göze alamıyorsan bu işten vazgeç, zaten sana göre değil. işin ehli varken sahtesine ne hacet..
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    çankayadanda kaçar bu. yahu bi silah sesi duyunca halkın yanından arkasına bakmadan kaçan bu adam hasbel kader cumhurbaşkanı olsa silah sesi duyunca çankayıya da bırakır kaçar. pess yaniii
    Cevapla
  • marem er 9 yıl önce Şikayet Et
    Askerliği nerede yaptın Ekmelettin bey?. cumhurbaşkanı adayı türkiyeye 30 lu yaşlarında gelmiştir. Askerliğini nerede ve ne zaman yapmıştır bir seçmen olarak bu bilgiyi öğrenmek istiyorum hemen.
    Cevapla
  • Hüseyin YILDIZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Tasvip etmiyorum ve kınıyorum!. Her ne taraftan olursa olsun,her kimden gelirse gelsin mubarek ramazanda ayında gerçekleşen bu olayı kınıyorum..Anketlere göre başbakanımız önde gidiyormuş,belkide bu gerçeği bildiklerinden gündemi değiştirmek için provakatif ses getirmek amacıylada bunu yapmış olabilirler..
    Cevapla
  • murat ethem 9 yıl önce Şikayet Et
    KILIÇDAROĞLUNU İZLİYORUM. saat 21:30 da kılıçdarğlunu izliyordum. şöyle diyordu: akp ye oy verenler kendilerini sorgulamalıdır, allah size akıl vermiş... bende ona şunu diyorum allah gövdene bi kafa versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma