Kanser açıklaması doktorun başını yedi

Edirne’de Ergene Nehri’ndeki pirinçlerin kanser yaptığını öne süren doktor, vali tarafından görevden alındı.

Kanser açıklaması doktorun başını yedi
Kanser açıklaması doktorun başını yedi
GİRİŞ 15.09.2014 18:55 GÜNCELLEME 15.09.2014 18:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edirne Devlet Hastanesi’nde görevli bir uzman doktor D.T., görevden alındı.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, gazetecilerin "Doktoru, 'Ergene Nehri'ndeki pirinçler kanser yapıyor' şeklindeki açıklaması üzerine görevden aldığınız söyleniyor, doğru mu?" sorusu üzerine, doktorun izin almadan açıklama yaptığını söyledi.

Sağlık Bakanlığı’ndan gelen müfettişlerin konuya ilişkin çalışmasını sürdürdüğünü belirten Şahin, "Pirinçlerin kanser yaptığı hangi bilimsel ortamda açıklanmış. Bu konuda gelişi güzel bilgi vermesi ve basına açıklama yapmasından dolayı görevden aldım" diye konuştu.

Şahin, İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji Uzmanı D.T'nin yerine Kırklareli veya Tekirdağ'dan gelecek bir doktorun göreve başlayacağını sözlerine ekledi.

Doktor D.T'nin, 9 Eylül Salı günü Edirne Devlet Hastanesi’nde düzenlenen bir basın toplantısında, gazetecilerin sorusu üzerine konuya ilişkin açıklamalarda bulunduğu belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Doğru ise. Ya doktorun dedikleri doğru ise o zaman ne olacak?
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    VARSA ÖYLE BİRŞEY . şayet doktorun elinde ,bu pirinçlerin kansorejen olduğuna dair bir kanıt varsa,bu topluma açıklanmalı.burda iş devlete ,yani sağlık bakanlığına düşüyor. her ihtimale karşı pirinçlerden numune alınıp ,gereken incelemeler yapılmalı. bu olay,yani bu iddia ,Almanya,Amerika gibi bir ülkede olsa idi yer yerinden oynardı,o pirinçlerden yiyenlerin hepsi derhal kendilerine kanser testi yaptırır,ortalığı velveleye verir,olayın bir an önce aydınlatılmasını isterlerdi. bizde ise insan hayatı sudan ucuz,valla yalan değil ,SUDAN UCUZ, marketten 500 krş a aldığı suyu,1 tl ye ye satıp,500 krş kazanabilmek için kendini caddelerde arabaların ortasına atan insanlarımız var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza