Erdoğan'dan vekalet: 3 bin 50 lirayı peşin verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılay Başkanı Ahmet Lütfi Akar'ı, Beylerbeyi Sarayı'nda kabul etti. Görüşmenin sebebi çıkışta anlaşıldı.

Erdoğan'dan vekalet: 3 bin 50 lirayı peşin verdi
Erdoğan'dan vekalet: 3 bin 50 lirayı peşin verdi
GİRİŞ 20.09.2014 00:15 GÜNCELLEME 20.09.2014 00:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Akar, Erdoğan ile görüşmesinin ardından gazetecilere açıklama yaptı.

İşte açıklamadan satır başları:

"Kendisinden kurban bayramı için bize vekalet vermesini istedik. Geçen yıl da bize vekalet vermişti. Bu yıl da kabul etti ve cumhurbaşkanı olarak bize vekalet verdi.
Yurtdışında 5 hisse yurt içi 3 hisse aldı. Somali, Nijer, Bosna Hersek, Pakistan ve Bangladeş’te kendi adına kurban kesilmesini istedi.

Yurt içinde nerede kesileceği önem taşımıyor. Hangi kombinada kesilecekse orada ismi anılacak. Parayı peşin aldık. Toplam 3 bin 50 lira kendisi cüzdanından çıkartarak saydı, bize verdi sonra ben de saydım ve teslim aldık."

YORUMLAR 7
  • cem cemay 9 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN BAKANIM;. Sizde biz emeklilere özellikle bağ-kur emeklilerine hiç olmazsa 1 maaş ikramiye versenizde bizde çoluk,çoçuğumuzla kurban kesip mutlu mesut bayramı geçirsek çok birşeymi istemiş oluruz acaba.Devletimizin babalığını ve büyüklüğünü ne zaman göreceğiz.İşte tam zamanı müjde bekliyorum sayın Başbakanım.SAYGILARIMLA
    Cevapla
  • ŞAHİN AVCI 9 yıl önce Şikayet Et
    metin yılmaz. Abdullah kardeşin yazdığına ek yapayım dedim, cumhurbaşkanının hele ki o Recep Tayyip Erdoğan ise her yaptığı reklam olabilir, çünki 7/24 kapısında gazeteciler yatıyor ve herhangi bir şey yakalayabilirmiyiz diye bekliyorlar ki bu da bence iyi bir haber oradaki gazeteciler için kaldı ki Abdullah kardeşin söylediği gibi ve haberde göreceğin gibi olayı açıklayan kızılayın başkanı yani el insaf.
    Cevapla
  • ESİN YALNIZ 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH KABUL EYLESİN. Kurban gizli yapılan/yapılması gereken bir ibadet değildir.
    Cevapla
  • abdullah nurioğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Metin Yılmaz. Haberi iyi oku, açıklayan, parayı açıktan veren Cumhurbaşkanı değil. Yardım kuruluşunun başkanı açıklıyor. Kinin gözünü ve idrakini kör etmiş kardeş. Allah şifalar versin. (Bizde beddua yok, dua var.)
    Cevapla
  • Metin Yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Alkışşşşşşşşşşş. Herşeyin reklamını yapan bir cumhurbaşkanımız var.Alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...