Davutoğlu'ndan engellilere çifte müjde yolda

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve beraberindeki heyeti kabul eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, engellilerin "Hac" umudu oldu.

Davutoğlu'ndan engellilere çifte müjde yolda
Davutoğlu'ndan engellilere çifte müjde yolda
GİRİŞ 25.09.2014 11:06 GÜNCELLEME 25.09.2014 11:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Memur-Sen tarafından, "Hac ibadeti yapacak engelliler ve onlara refakat edeceklere yüzde 50 indirim yapılmalıdır" şeklinde dile getirilen talebe Başbakan Davutoğlu'nun, "Bunu önemsiyorum ve gerekenin yapılmasını sağlayacağım" cevabı verdiği öğrenildi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve beraberindeki heyet, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

Kamu Görevlilerinin sorunlarının görüşüldüğü ziyarette, Memur-Sen tarafından Başbakan Davutoğlu'na sunulan talepler dosyasında yer alan "Hac / Umre ibadeti yapacak engelliler ve onlara refakat edeceklere yüzde 50 indirim yapılmalıdır" önerisiyle Başbakan Davutoğlu'nun özel olarak ilgilendiği öğrenildi.

Talep hakkında Memur-Sen yetkililerinden bilgi alan Davutoğlu'nun, engelli ve refakatçilerine indirim konusunda  "Bunu önemsiyorum ve gerekenin yapılmasını sağlayacağım" dediği öğrenildi.

Yine Memur-Sen'in "Engellilerden otomobil alırken ÖTV alınmaması olumludur. Engelliler otomobil alırken KDV'de ödememelidir" talebine de Başbakan Davutoğlu'nun olumlu cevap verdiği belirtildi.

YORUMLAR 3
  • sevdalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın basbakanımız bu sene engelli ındırımlı hac ısını cozun ne olur
    Cevapla
  • ali kılıç 8 yıl önce Şikayet Et
    evet sayın başbakanımız bede ıstıyorum ne olur hep size dua edeiz allah razı olsun
    Cevapla
  • ercann 9 yıl önce Şikayet Et
    bu haberle ilgili gelişme var mı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
KDV hilesiyle büyük soygun